Phong Nha, Lakehouse Resort

Vietnam

Phong Nha Nationaal Park is een schitterend gebied om te verkennen. Het Lakehouse biedt daarvoor een prima thuisbasis. Vanuit het gezellige Lakehouse loopt u een stukje langs de hoofdweg voordat u het landschap in gaat. Prachtige rijstvelden en akkers met pinda’s en aardappels, hier en daar een huisje en een watertje. Met de gratis fiets gaat het wat sneller, hoewel het wel zeer hobbelige, onverharde paden zijn. Laat de vriendelijke, Vietnamese eigenaresse en haar medewerkers u adviseren. Iedereen is erg behulpzaam. Ook zijn de meeste excursies die Phong Nha te bieden heeft kunt u in het Lakehouse boeken.

Locatie

Het Lakehouse ligt aan de hoofdweg 1 van Hanoi naar Ho Chi Minh. Dit is een drukke weg maar daar heeft u in uw kamer helemaal geen last van. Het stadje Phong Nha ligt op zo’n 4 kilometer, dat is geen aanrader voor een avondje uit. U bent voor eten en drinken aangewezen op het hotel.

Accommodatie

Er is in deze regio ruimte genoeg, dat is ook terug te vinden in de kamers. Ze ogen wat steriel maar zijn daardoor ook erg schoon. Wifi werkt ook in de kamer goed. In uw privébadkamer hoeft u alleen de knop voor het warme water aan te zetten en na 15 minuten kunt u heerlijk warm douchen. Op het terras staan zitjes, aan het zwembad of met uitzicht op het meer, om te genieten van de rustgevende omgeving.

Voorzieningen

Restaurant, gemoedelijk ingericht met houten meubelen. Op het overdekte terras kijkt u over het meer. 

Zwembadje met uitzicht over het meer.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën