Vinh Long, Homestay

Vietnam

Het is een bijzondere ervaring om even deel uit te maken van het leven van de deltabewoners. U verblijft u in het eenvoudige gastenverblijf op het erf van een lokale familie. Uw gastvrouw maakt uw maaltijd klaar, en als u wil bent u welkom mee te kijken en te helpen. Kiest u voor een nachtje in een homestay, dan komt u gemakkelijk in contact met de lokale bevolking. Er zijn meerdere homestays in de Mekongdelta, maar meestal boeken we de Ut Thuy homestay in Vinh Long voor u.

Locatie

Gelegen op een eilandje middenin de Mekongdelta. Hier zijn geen restaurantjes of andere gelegenheden om naar toe te gaan. U bent volledig aangewezen op uw homestay. Verken het eiland te voet of met de gratis leenfietsen.

Accommodatie

De Ut Thuy homestay heeft privé-kamers en slaapzalen waar u met meerdere reizigers logeert. De nette douches, wastafels en toiletten worden gedeeld met andere reizigers. Een aantal privé-kamers heeft wel een eigen badkamer. Alle kamers beschikken over bedden met klamboe en ventilator. Een aantal kamers heeft ook airconditioning. Er zijn kamers met tweepersoonsbed, en kamers met twee aparte bedden. Wij proberen per reisgezelschap een privé-kamer te boeken, of u nu met z’n tweeën of met een (groot) gezin bent. Als u dit anders wil, laat ons dat dan weten.

Voorzieningen
  • Restaurant met (self-service) bar
  • Tuin met zitjes
  • Leenfietsen
  • Wifi
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën