Ngorongoro Conservation Area, Rothia Valley

Tanzania

Gelegen op een heuvel tussen Ngorongoro Conservation Area en Lake Manyara geeft Rothia Valley u de kans om meer uit uw reis te halen. De accommodatie is opgezet in samenwerking met het Childrens home dat u vanaf de accommodatie kunt zien liggen. De tenten hebben prachtig uitzicht over de omgeving. Geniet na uw safari bij het zwembad of ga met één van de medewerkers mee naar het Childrens home.

Locatie

Rothia Valley ligt op korte afstand van het levendige dorp Karatu en de ingang naar Ngorongoro Conservation Area. U komt hier via een onverharde weg van zo’n twee kilometer, maar het uitzicht verraadt waarom voor deze locatie is gekozen. Geniet van het uitzicht op het Ngorongoro Forest. Omdat het hoog gelegen is, liggen er in iedere kamer kruiken. Voor de koudere periodes is dit wel fijn.

Accommodatie

Er zijn 16 tenten verspreid over het gebied. De meeste kamers hebben uitzicht vanaf het balkon over het Ngorongoro Forest. Badlakens voor bij het zwembad vindt u in uw kamer. Het zwembad heeft ook een kinderbad. Dus plezier voor de hele familie. In het centrale gebouw bevindt zich een restaurant, lounge, bar en terras. Er zijn twee groentetuinen waarin zoveel mogelijk groentes worden verbouwd voor gebruik in het restaurant. Vanuit de accommodatie kunt u het Childrens Home zien liggen, hier worden weeskinderen opgevangen en krijgen zij onderdak, school en vermaak. Een prachtig initiatief van de twee Nederlandse eigenaren wat er voor zorgt dat uw reis nog net een stukje specialer wordt.

Kamertypen:

  • Tenten: de 15 tenten hebben variërend tussen de twee en vier bedden per kamer. De kamers hebben allen een badkamer met douche en toilet.
  • Familietent: Hier kunnen 6 tot 8 personen overnachten, deze tent heeft ook een buitendouche.
Voorzieningen
  • Zwembad met kinderbad
  • Restaurant en bar
  • Terras
  • Wifi in het restaurant
  • Activiteiten
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën