Ngorongoro Conservation Area, Tloma Lodge

Tanzania

Op en top genieten tussen de safari’s door van de weelderige omgeving van de Tloma Lodge met een koffieplantage en groentetuin. De producten die hier groeien, worden in het restaurant gebruikt. Neem een duik in het zwembad of ontspan op je terras.

Locatie

Je bent vanuit de lodge snel bij Lake Manyara en in Karatu. Het hoofdgebouw biedt een spectaculair uitzicht op de uitgedoofde vulkaan Oldeani. De uitstekende ligging van Tloma op een heuvel in een vallei zorgt voor een fantastisch uitzicht over een koffieplantage en de Ngorongoro-krater, waarvan kan worden genoten vanaf de privéterrassen van de kamers.

Accommodatie

Tloma Lodge is een kleine en luxe lodge met 24 kleine huisjes gebouwd in koloniale stijl en 12 kamers met uitzicht op de tuin in het hoofdgebouw. Het ontwerp van het hele complex doet denken aan een koloniale plantage zoals je leest en ziet in boeken en films.

 

De huisjes of chalets liggen op de begane grond en beschikken over een eigen terras of balkon met uitzicht op de tuinen en/of koffieplantage. De kamers zijn ruim en comfortabel en ingericht met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Families kunnen slapen in 2 kamers met een verbindende tussendeur.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Zwembad           
  • Roomservice
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën