Serengeti National Park, Lemala Ewanjan

Tanzania

Het rijke wildgebied van de Seronera-vallei zorgt dat Lemala Ewanjan tentenkamp een geliefde overnachtingsplek is. Eerste rang zit u wanneer de jaarlijkse trek van gnoes en zebra’s tussen april–juni en november–januari hier voorbij trekt. Van dichtbij dit wereldbekende spektakel observeren, is een droom! Uw fotocamera maakt overuren! Het authentieke kamp is verscholen in de bush en heeft 12 stijlvolle tenten zodat het ultieme bushgevoel helemaal tot zijn recht komt.

Locatie

Lemala Ewanjan ligt op een centrale plek in de wereldberoemde Serengeti. De Seronera-vallei is een belangrijke overgangszone tussen de zuidelijke graslanden en de bossen in het noorden. De diverse rivieren hebben een enorme aantrekkingskracht op wild, met name op katachtige die in zeer grote getale hier ronddwalen. Reizend per vliegtuig wordt u op de Seronera-airstrip welkom geheten door de ranger van Lemala, de reistijd naar het kamp is 30 minuten.

Accommodatie

Het intieme kamp met 12 tenten, waaronder 2 familietenten (kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom) is geheel in harmonie met de omgeving gebouwd en biedt veel privacy. De serene rust, het overweldigende uitzicht op de vlaktes van de Serengeti en de persoonlijke service maken uw verblijf onvergetelijk. In de grote tent is het eetgedeelte, bar en lounge ondergebracht. Alles is in Afrikaanse sferen ingericht met houten vloeren, mooie beelden en comfortabele leren banken. Van het uitzicht buiten mist u geen seconde, want de ‘grote ramen’ kijken uit op de natuur. Na de middagsafari keert u terug naar de huiselijkheid van Lemala waar het kampvuur al ontstoken is en de barman vraagt welke cocktail hij mag klaarmaken. Bij goed weer worden de tafels buiten gedekt en sfeervol met kaarsen verlicht. In de openlucht met als achtergronddecor een wonderschone sterrenhemel realiseert u zich: dit is Afrika! De gids neemt u dagelijks mee op safari. Voor kinderen is er een speciaal programma: Lemala Cubs. Ze worden wegwijs gemaakt in het Tanzaniaanse wildleven. Met een Masai-gids trekken ze de bush in en volgen de sporen in het zand. Zittend onder een acaciaboom luisteren ze geboeid naar zijn verhalen over het leven en overleven in de natuur.

 

Kamertypen:

 • Safaritenten: 10 prachtige ruime safaritenten hebben een fantastische ligging midden in de natuur. Het zitgedeelte voor de tent is een heerlijke plek om te relaxen. Houdt een verrekijker bij de hand, want er passeert regelmatig wild. De tent heeft een houten vloer en is met veel oog voor detail ingericht. Er staan 2 queensizebedden en er is douche en toilet. Geniet dag en nacht van alle spannende geluiden uit de bush.
 • Familietent: er zijn twee familietenten. De faciliteiten zijn gelijk aan de safaritent, echter de tent is geschikt voor een 2 volwassenen en 2 kinderen.
Voorzieningen
 • Unieke locatie in de natuur op migratieroute
 • Restaurant, bar en lounge onder canvas
 • Wasmogelijkheden
 • Internet in lounge en bar
 • Elektronische apparaten opladen in de lounge en bar
 • Speciaal kinderprogramma Lemala Cubs
 • Internet in lounge en bar
 • Safari-activiteiten
 • Speciaal kinderprogramma Lemala Cubs
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën