Keng Tong, Princess Hotel

Myanmar

Eenvoud is wat u in dit gebied kunt verwachten, wel: dat krijgt u dan ook. Dit hotel is best aardig, verwacht niet te veel, dan valt het mee. Een nadeel is dat de airco flauwtjes blaast. Het ligt tegen de buitenkant van het stadje, vlakbij een brokstuk van de oude stadsmuur.

Locatie

In het plaatsje, vlakbij de stadsrand. Het ligt aan een niet-geasfalteerde, roezige straat; gaten in de weg. Als het regent loopt u dus door de blubber. Op loofafstand zijn een paar (simpele, maar goed eten) restaurantjes.  

Accommodatie

Dit kleine hotel heeft drie verdiepingen, waarin 19 kamers zijn gesitueerd.

 

Kamertypen:

* Standard rooms: deze boeken wij niet. Te simpel.

*  Superior rooms: de kamers zijn schoon, er ligt vloerbedekking op de vloeren (zag er redelijk netjes uit). De matrassen zijn vrij hard. De badkamer heeft een wastafel, ernaast is een (normaal) toilet, daarnaast de douche (meestal met warm water). Er is airconditioning, maar niet fanatiek.

Voorzieningen

De lobby en receptie vormen één ruimte. Er staan gemakkelijke stoelen, waar u even kunt zitten om met uw gids uw programma door te nemen.

Beneden (in een soort kelder) is het ontbijtrestaurant. Ziet er heel netjes uit en het ontbijt is verrassend goed (niet veel keuze, maar goed is goed).  

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën