Centrale Vallei, Villa San Ignacio

Costa Rica

Een kleinschalig boutique hotel op 7 km van de hoofdstad San José. Bij de receptie kunt u leuke uitstapjes boeken en ’s middags kunt u relaxen aan het zwembad. Wandel ook zeker door de 7 hectare groene tuin van de accommodatie. Het is een paleis voor de Costa Ricaanse dieren.  

Locatie

Gelegen in de Centrale Vallei van Costa Rica op slechts 7 km van de hoofdstad San José. De kamers staan in een tuin van maar liefst 7 hectare. Er staan diverse fruitbomen, waardoor het een paleis is voor de dieren uit Costa Rica. Al wandelend naar uw kamer zult u diverse vogelsoorten tegenkomen of in de verte horen fluiten.

Accommodatie

Een kleinschalige accommodatie met slecht 16 kamers. De kamers zijn lieflijk en modern ingericht. De kamers die wij adviseren, de Double Queen Room en de Master Suites, liggen op een heuvel. Het is een klein stukje omhoog klimmen. Hierdoor heb je wel een prachtig uitzicht over de vallei en de bergen.

 

In de kamer heeft u Wifi, een kluisje en airconditioning. Er is een klein terras waar u van de omgeving kunt genieten en een prima badkamer.

 

In het hotel is genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad, ’s avonds met uw kinderen marshmallows roosteren bij het kampvuur of een cocktail drinken tijdens de dagelijkse happy hour.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Zwembad
  • Restaurant

 

  • Tours
  • Badmintonveld
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën