Pacuare, Rios Tropicales Lodge

Costa Rica

Een bijzondere ecolodge omringd door jungle, gelegen aan de Pacuare rivier. De lodge is alleen te bereiken per raft, er zijn geen wegen naartoe. Wat een avontuur om er te komen!  De eigenaren van de lodge hebben veel aandacht besteed aan duurzaamheid en maken gebruik van hydro-gegenereerde elektriciteit. Alles wat je je voorstelt van een ecolodge midden in het regenwoud dat vind je hier. Volledig opgebouwd met hout en andere natuurlijke materialen. Een open restaurant en verschillende zitjes met uitzicht op de rivier en de omringende groene jungle. Het voelt alsof je even weg bent uit de bewoonde wereld, wat ook zo is.

Locatie

De lodge ligt midden in de jungle aan de rivier Pacuare en is alleen bereikbaar per boot. De accommodatie is omringd door regenwoud. De kans is groot dat u bij de lodge of tijdens één van de tours verschillende diersoorten ziet zoals; apen, toucans, luiaards en vlinders.

Accommodatie

De lodge biedt 2 verschillende kamertypes aan, kamers met een gedeelde badkamer en deluxe kamers met eigen badkamer. Wij gebruiken alleen de Deluxe kamers met 1 king bed, 2 queen bedden of 3 single bedden. Alle kamers beschikken over een balkon of zitje met uitzicht op de rivier.

Voorzieningen

Tijdens uw verblijf in deze lodge zijn alle maaltijden inbegrepen. Ontbijt, lunch, cocktailuurtje met snacks en het diner. Wijn en bier is tegen betaling te verkrijgen.

 

  • Restaurant
  • Algemene ruimtes met spelletjes, schommelstoelen en hangmatten
  • Er worden verschillende activiteiten aangeboden (tegen bijbetaling)
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën