Corcovado National Park, Pirate Cove

Costa Rica

Wat een bijzondere plek! Dit eenvoudige hotel ligt aan zee en is alleen te bereiken per boot. U vaart de rivier af naar zee en volgt de kustlijn naar Pirate Cove gelegen in Drake Bay, vlakbij Corcovado National Park. Het is de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoek aan de ongerepte jungle en de onderwaterwereld bij Caño Island.

Locatie

Het hotel ligt aan het strand. Vanaf het hotel kunt u wandelen, bergopwaarts, naar een lokaal dorpje. Hier is één lokaal supermarktje. De wandeling duurt ongeveer 30 minuten en u komt langs verschillende mooie stranden waar u kunt uitrusten. Vanaf de accommodatie kunt u daarnaast een mooie strandwandeling maken. Wellicht ziet u ara’s of toekans overvliegen. Dit strand is zo rustig! U komt er vrijwel geen andere toeristen tegen, behalve de andere gasten die hier verblijven. Geniet van de rust en de prachtige flora en fauna.

 

Accommodatie

De accommodatie ligt in Drake Bay nabij Corcovado National Park. De boot vaart zover mogelijk richting het strand, er is geen pier dus u loopt een stukje door de branding richting het strand. Wij raden u daarom aan om sandalen of slippers aan te doen op de boot. Via een trap bereikt u de accommodatie. De koffers worden door het personeel naar de receptie gebracht. Er is een restaurant waar de maaltijden (deze zijn bij uw verblijf inbegrepen) worden geserveerd. U kunt bij het kleine zwembad uitrusten na een dag in de jungle.


De accommodatie beschikt over 4 verschillende kamertypes. Er zijn 3 standaardkamers, 4 bungalows, 3 cabins en 1 deluxe cabin. 

Alle kamers hebben een eigen badkamer en een kluisje. Alleen de bungalows en de cabins hebben een terras met hangmat en/of zitje.

 

  • Standaardkamer: kamer met airconditioning in het hoofdgebouw.
  • Bungalow: huisjes met een veranda en zeezicht. Elk huisje heeft een één- en tweepersoonsbed.
  • Cabin: 3 huisjes aan elkaar. De huisjes zijn vrij groot met een tweepersoonsbed en 2 of 3 éénpersoonsbedden. Zeer geschikt voor families. Ook is er airconditioning aanwezig.
  • Deluxe Cabin: deze vrijstaande huisjes zijn wat meer afgezonderd, wat veel privacy geeft. De kamer beschikt over 1 queenbed, airconditioning, kluisje en een ruim balkon.
Voorzieningen
  • Restaurant, waar gezamenlijke maaltijden worden geserveerd
  • Zwembad
  • Handdoekenservice
  • Wifi bij de receptie en in het restaurant
  • Tours
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën