Santa Teresa, Manalá

Costa Rica

Op korte loopafstand van het strand van Santa Teresa liggen de bungalows van Manalá. De witte ronde bungalows liggen verspreid in een tropische tuin. Kijk niet gek op als u af en toe een brulaap hoort brullen of een leguaan voorbij ziet komen. Vanuit uw hangmat kunt u de dieren perfect spotten. In het zwembad is het fijn afkoelen na een surfles of een dagje strand.

Locatie

Gelegen aan de onverharde weg die door het dorp Santa Teresa loopt. De bungalows liggen op 100m afstand van het mooie brede strand, u loopt er dus zo naartoe. In de directe omgeving vindt u verschillende kleine restaurants, boetiekwinkeltjes, surfscholen en een kleine supermarkt. Er hangt hier een ontspannen sfeer en het trekt reizigers aan die willen relaxen, surfen of een yogalesje volgen.

Accommodatie

Verspreid in de tuin liggen de 8 witte ronde bungalows. Door de ruime opzet is er voldoende privacy. Elke bungalow heeft een terras voor de deur met een zitje en hangmat, de perfecte plek om bij te komen na een dagje aan het strand. Alle bungalows beschikken over een ruime badkamer, airconditioning, ventilator, tv, koelkastje en zitje. De ruime bungalows beschikken standaard over 1 of 2 bedden en zijn geschikt voor max. 4 personen (er kunnen extra bedden bijgeplaatst worden, geschikt voor kinderen). U verblijft in deze accommodatie op basis van logies.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Wifi
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën