Playa Carrillo, Hotel Leyenda

Costa Rica

Even ontspannen op het strand, misschien nog de onderwaterwereld bekijken? Het kan in Hotel Leyenda. Het hotel is geschikt voor families. Zo zijn er diverse zwembaden en speeltoestellen.

Locatie

Gelegen op 2 km van het zandstrand van Playa Carrillo. Het hotel ligt aan een weg, maar aan het resortkant heeft u hier geen last van. Uw hotelkamer bevindt zich in de goed onderhouden tuin. Vanwege de ligging zijn er weinig restaurants in de nabije omgeving. Wel biedt het hotel een goed restaurant waar u naast lokale gerechten ook Italiaans kunt eten.

Accommodatie

Een kleinschalige accommodatie met kleurrijke kamers. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar u komt niks tekort. De muren zijn kleurrijk beschilderd en er staan ruime bedden. De kamers zijn voorzien van airconditioning, ventilator, kluisje, televisie en koelkast. In uw badkamer staan gratis toiletartikelen klaar en er is een haardroger aanwezig.

 

Als u met uw gezin afreist naar Costa Rica dan adviseren wij de familiekamer te boeken. Deze is ruimer, heeft een extra toilet en aparte keuken. In de familiekamer kunnen maximaal 4 personen.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Zwembad
  • Tours
  • Restaurant
  • Bar met pooltafel
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën