Sámara, Colina del Mar

Costa Rica

Voorheen heette dit hotel Las Ranas Lodge (ranas betekent kikker), maar tegenwoordig gaat het hotel verder onder de naam Colina del Mar. Bij aankomst valt het prachtige uitzicht meteen op. In de verte ziet u aan de ene kant Playa Sámara en aan de andere kant Playa Buena Vista. Wat een uitzicht! Op ongeveer 10 minuten rijden, bergopwaarts, van Sámara vindt u Colina del Mar. Een kleinschalige accommodatie omringd door groene jungle. Het is een oase van rust.

Locatie

Op ca. 10 minuten rijden van Sámara, hoog in de nabij gelegen heuvels. Het hotel ligt niet op loopafstand van het strand maar het prachtige uitzicht over de nabijgelegen kust maakt dit helemaal goed. Het hotel is omringd door groene jungle wat veel verschillende dieren aantrekt. In de omliggende tuin kunt u zomaar apen, papegaaien, leguanen en kleurrijke vlinders tegenkomen.

Accommodatie

De lodge beschikt over 10 kamers waarvan 5 geschikt voor 2 personen en 5 geschikt voor 3 personen. Er is één 2-persoonskamer geschikt voor rolstoelgebruikers. Alle kamers beschikken over een koelkast, wifi, airconditioning en een balkon/terras.

Voorzieningen
  • Restaurant, alleen voor ontbijt
  • Zwembad
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

 

 

Het restaurant serveert alleen ontbijt. De receptie kan bij een aantal lokale restaurants lunch en diner voor u bestellen en het laten bezorgen indien gewenst.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën