Vernon, Vernon Lodge

Canada

In het gezellige Vernon kunt u zowel sportief bezig zijn als de heerlijkste wijnen proeven. Eyecatcher van dit hotel is het atrium met meer dan 1000 planten en een zwembad.

Locatie

Vernon, de oudste stad in de Okanagan-vallei, biedt bewoners en bezoekers een perfecte balans tussen cultuur, geschiedenis en avontuur. Met toegang tot het ongerepte turquoise water van het Kalamalka-Lake en het Okanagan- en Swan-Lake is Vernon een favoriete bestemming geworden voor watersporters. Profiteer van de milde wintertemperaturen en geniet van een rondje golf in de ochtend, gevolgd door een afdaling op de pistes van Silver Star Mountain Resort in de middag. Breng de dag door met het gezin in Davison Orchards of geniet van het culinaire leven in de stad. De kunst- en culturele kant van deze charmante stad is divers en levendig en trekt de mensen naar het plaatselijke museum, de galerijen en de 26 muurschilderingen die overal in het centrum te zien zijn.

Er is een overvloed aan activiteiten in de open lucht te ontdekken in deze prachtige stad vanuit het land, het water of de lucht. Met meer dan 30 lokale wijnmakerijen en wijngaarden, mag u een rondleiding niet overslaan en ontdekt u wat de wijn van de regio wereldberoemd maakt. 

Prestige Hotels & Resorts erkent dat het land waar Prestige Vernon Lodge zich bevindt een voorouderlijk, traditioneel en niet-afgesloten gebied is van het syilx / Okanagan-volk.

In Vernon zijn veel restaurants en winkels.

Accommodatie

Dit hotel is onderdeel van de kleine Prestige keten. De Prestige Vernon Lodge and Conference Centre straalt een warme sfeer uit. Het hotel is oorspronkelijk gebouwd in 1974 en heeft de nabijgelegen kreek als leidraad voor het ontwerp opgenomen, waardoor er een constante stroom van natuurlijk water van buitenaf naar binnen stroomt. De kreek en het tuinatrium zijn sindsdien het favoriete onderdeel van de hotelgasten geworden. Vandaag de dag staan er meer dan 1000 planten in het atrium en is de sfeer zowel rustig als uitnodigend.

Er zijn 124 kamers. U treft in alle kamers wifi, een televisie, een föhn, een koffiezetapparaat, airconditioning en verwarming aan.

Sommige kamers kijken uit op de planten in het atrium. Andere kamers hebben een balkon.

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Amerikaans hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
 • Wifi
 • Restaurants      
 • Bar
 • Grillrestaurant
 • Zwembad
 • Fitnessruimte
 • Spelletjesruimte
 • Wasservice       
 • Shuttleservice
 • Business center              
 • Parkeergelegenheid (gratis)
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën