Killarney, Killarney Mountain Lodge

Canada

Welkom bij Killarney Mountain Lodge. Als de zon ondergaat, straalt de warme gloed over het water. In de verte beginnen de witte rotsen, ooit hoger dan de Rockies, te vervagen onder een steeds blauwer wordende hemel. De lucht is schoon. Het adembenemende uitzicht en de rustgevende berggeluiden grijpen terug naar vroeger tijd. Killarney Mountain Lodge is een comfortabel resort aan de noordkust van Georgian Bay.

Locatie

In Killarney Mountain Lodge ontmoeten rustieke eenvoud en verfijnde elegantie elkaar. Genesteld in het hart van de Ontario wildernis, biedt het resort een unieke ervaring voor degenen die verlangen naar zowel ontdekking als rust.

Accommodatie

De lodge is al 45 jaar in het bezit van een familie en staat bekend om zijn vriendelijke sfeer, een kenmerkende keuken en een opwindend outdoor-avonturenprogramma. Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Canadees hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Openluchtzwembad     
  • Fitnessruimte
  • Parkeergelegenheid
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën