Twillingate, Harbour Lights Inn

Canada

Harbour Lights Inn, gelegen in het centrum van Twillingate, is gevestigd in een uit hout opgetrokken pand uit de 19e eeuw en biedt uitzicht op de kleine haven van het dorp. Het hotel beschikt over slechts negen kamers en er is een knusse “huiskamer” waar in de ochtend het ontbijt wordt geserveerd en u ’s avonds uw ervaringen van de dag met andere gasten kunt uitwisselen.

Locatie

Het plaatsje Twillingate ligt op een eiland in de Notre Dame Bay, aan de noordoostelijke kust van Newfoundland. Twillingate noemt zichzelf de “ijsberghoofdstad van de wereld” en niet zonder reden: tot diep in de zomer kunt u vanuit daar ijsbergen zien welke vanuit Groenland zuidwaarts drijven. Ook zijn er geregeld walvissen in de wateren rondom Twillingate te vinden. Vanuit de haven kunt u boottochten maken om de ijsbergen en –schotsen en de walvissen van dichtbij te aanschouwen. De Long Point-vuurtoren op het meest noordelijke punt van het eiland en met uitzicht over de ruige Atlantische Oceaan is zeker ook een bezoek waard.

Accommodatie

De eenvoudig ingerichte kamers zijn niet heel groot en beschikken over een badkamer met douche en een televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaars) of naar een kamer met twee Queensize bedden). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën