Port Mc. Neill, Black Bear Resort

Canada

Een eenvoudige, maar nette accommodatie in Port Mc. Neill. Ideaal als uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het is de beste accommodatie ter plaatse.

Locatie

Midden in Port Mc. Neill ligt het Black Bear Resort. Een eenvoudige accommodatie waar u alles vindt voor een goede nachtrust. In de directe omgeving zijn een paar restaurants te vinden en een supermarkt.

Accommodatie

Het hoofdgebouw is voorzien van kamers verdeeld over twee verdiepingen. De parkeerplaats is direct aangrenzend aan de kamers. Aan de overkant van het hoofdgebouw liggen de Cabins. Dit zijn vrijstaande huisjes. We boeken meestal de kamers in het hoofdgebouw, omdat de cabins een minimum verblijf hebben van 2 nachten. De kamers zijn allen netjes ingericht met een zitje, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. De badkamers zijn voorzien van een douche in een badkuip, toilet en haardroger.

 

Kamertypes:
Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Canadees hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Binnenzwembad
  • Hottub (adults only)
  • Fitnessruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Ontbijtruimte


Geen restaurant, wel op zeer korte afstand van hotel.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën