Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Stap aan boord van één van de authentieke Londense dubbeldekkers voor een dagje uit in stijl. De rondrit per bus duurt ongeveer één uur en als u ook de rondvaart over het kanaal maakt dan bent u nog een uur onderweg. Eerst de stad beter leren kennen in de dubbeldekker. U wordt verwacht bij Sparks & Elgin Street voor het begin van de tour. Als u in de bus zit, waant u zich even in Londen. Bekende bezienswaardigheden die Ottawa rijk is, worden aangedaan. Zo kunt u uitstappen bij diverse musea, parken, Parliament Hill, Rideau Hall, ByWard Market en de National Gallery of Canada.

 

Aan u de keus, stapt u uit bij één van de bezienswaardigheden of rijdt u het hele rondje mee? Wij kozen voor de laatste optie. Ottawa is een kleine stad en makkelijk te voet te verkennen. Ideaal om te starten met deze excursie en ’s middags in alle rust nog even een kijkje te nemen bij de highlights die u het meeste aanspreken.

 

Na de rondrit is het tijd om te genieten van een riviercruise. Zo heeft u weer een andere kijk op de stad! Een mooie combinatie in één excursie.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: boottocht, bustour inclusief Engelssprekende en Franstalige commentator.