Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Er zijn twee dingen die tijdens het ontdekken van een stad onmisbaar zijn: een wandeling en het ontdekken van de lokale keuken. Tijdens deze excursie worden beide gecombineerd.

 

Rond lunchtijd wordt u verwacht op een centraal punt in de stad. Vanaf hier wandelt u naar de beste en favoriete eetgelegenheden van Montréal. En in Montréal weten ze wat lekker eten is! De bewoners staan bekend als inwoners die van eten houden en alleen het beste eten. U bezoekt minimaal 6 restaurants en krijgt overal wat lokale gerechtjes te proeven. Van ambachtelijk vlees tot dorstlessende bieren.

 

Tijdens de wandeltocht mag één markt niet ontbreken: Jean-Talon Marché. Het is de bekendste markt van Montréal en hier worden uw smaakpapillen nog meer geprikkeld. Verse groentes en fruit, vlees en vis, maar ook geuren van versgebakken brood komen u tegemoet. Hier maakt u kennis met het farm-to-table proces; hoe het vlees van de boer in een lekker bereid stukje vlees verandert.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, hapjes en drankjes, kaart met leuke tips om uw verblijf in Montréal helemaal af te maken.