Bouwstenen Zuid-Afrika in het zuiden

Wilt u op reis naar het zuiden van Zuid-Afrika? Laat u inspireren door onderstaande bouwstenen. Deze kunt u aan elkaar koppelen of combineren met bouwstenen in noord en midden Zuid-Afrika. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika.

Voorbeeldreis Zuid-Afrika
4 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Bruisend Kaapstad

 

Het bruisende Kaapstad is een plek waar zoveel te zien is. Beklim de Tafelberg, leer meer over het Robbeneiland en ga met een local op stap en ontdek het culinaire Kaapstad.

€ 510,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
7 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Township en Tuinroute

 

Het bruisende Kaapstad ontdekt u op de fiets. Al snel reist u door naar Swellendam, wandel door het centrum en proef een glaasje wijn. Reis door over de Tuinroute naar Knysna, een plek met een prachtige lagune.

 

€ 730,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
6 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Karoo en safari in Addo

 

Van het historische stadje Graaff-Reinet naar Cradock. Oog in oog met Victoriaanse huizen en daarna op safari in het Addo Elephant National Park.

€ 510,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
7 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Namakwaland en Cederbergen

 

Van het bruisende Kaapstad naar de theevelden in Clanwilliam. Daarna door naar Nieuwoudtville en Springbok waar kleurrijke bloemenvelden op u staan te wachten.

€ 540,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
3 dagen

Bouwsteen: Safari Amakhala Game Reserve

 

In het Amakhala Game Reserve gaat u met een gids op zoek naar de Big Five! Spannende safaritochten in open voertuig staan op het programma.

 

€ 820,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
6 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Noordkaap van Zuid-Afrika

Bezoek de spectaculaire Augrabies Watervallen, geniet van uitkijkpunten en reis voor een safari door naar het Kgalagadi Transfortier Park. 

€ 960,- Prijsindicatie per persoon