Bouwstenen Zuid-Afrika in het noorden

Wilt u op reis naar het noorden van Zuid-Afrika? Laat u inspireren door onderstaande bouwstenen. Deze kunt u aan elkaar koppelen of combineren met bouwstenen in midden en zuid Zuid-Afrika. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika.

 

Voorbeeldreis Zuid-Afrika
4 dagen

Bouwsteen: Verrassend Jo'burg

 

Laat u verrassen door Johannesburg. Bezoek het Apartheidsmuseum en fiets door de Soweto, het bekende township van Jo’burg.

€ 440,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
6 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Panoramaroute en Krugerpark

 

Van de forelstad Dullstroom naar Hazyview. Hazyview staat bekend om zijn Panoramaroute met prachtige natuur en uitkijkpunten. Sluit de reis af met een safari in het Krugerpark.

€ 620,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
6 dagen

Bouwsteen Zuid-Afrika: Safari Zululand

 

Via de kleurrijke bevolking van eSwatini (Swaziland) naar het wildreservaat van Pongola. Het is het eerste wildreservaat van Zuid-Afrika en een populaire plek voor wild. De reis eindigt in St. Lucia, een geliefde plek voor...

€ 380,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
3 dagen

Bouwsteen: Safari in privé-wildreservaat

 

Zuid-Afrika kent ontelbaar veel wildreservaten. Ga in één van de reservaten op zoek naar leeuwen, luipaarden en ander wild. 

€ 670,- Prijsindicatie per persoon
Voorbeeldreis Zuid-Afrika
5 dagen

Bouwsteen: Onbekend Limpopo

 

De Noordkaap van Zuid-Afrika, of te wel de regio Limpopo. Bezoek het natuurpark van Marakele en ontdek de vergezichten bij Zoutpansbergen.

€ 570,- Prijsindicatie per persoon