terug naar het overzicht

Rondreis Compleet Thailand & Cambodja

Een rondreis langs vele hoogtepunten van Cambodja en Thailand. U verkent de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, en de beroemde ruïnes van Angkor Wat per pruttelende tuktuk. Door naar de hoogtepunten van Thailand. U vliegt naar hoofdstad Bangkok waar u de smalle straatjes per fiets verkent. Ontdek de historie van de beruchte spoorlijn van de River Kwai. Via de weelderige natuur van Khao Sok sluit u de reis af op één van de mooie stranden van Koh Samui. Hier kijkt u in alle rust terug op de belevenissen van afgelopen weken.

Wat maakt deze reis bijzonder
Tempels van Angkor Wat
Verken Bangkok per fiets
Kijk uw ogen uit in Khao Sok
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Prijsindicatie vanaf € 2900,- per persoon
Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

Reis van dag tot dag: Compleet Thailand & Cambodja

Cambodja

Dag 1      Aankomst Phnom Penh
Dag 2      Phnom Penh
Dag 3      Battambang
Dag 4      Battambang
Dag 5      Siem Reap

Dag 6      Siem Reap

Dag 7      Siem Reap

 

Thailand

Dag 8      Bangkok
Dag 9      Bangkok
Dag 10    Bangkok

Dag 11    River Kwai

Dag 12    River Kwai

Dag 13    River Kwai - nachttrein

Dag 14    Khao Sok

 

Dag 15    Khao Sok

Dag 16    Khao Sok

Dag 17    Koh Samui

Dag 18    Koh Samui

Dag 19    Koh Samui

Dag 20    Koh Samui

Dag 21    Vertrek Koh Samui

100% maat werk

Dag 1 Phnom Penh

Welkom in Cambodja!

 

Hippe koffie-tentjes, bakkerijen met Franse broden, moderne boetieks en restaurants, wijnhuizen en micro-brouwerijen. Hoofdstad Phnom Penh is de grootste en meest moderne plaats van Cambodja. Maar dan wel overgoten met een Aziatisch sausje; honderden brommertjes en tuktuks krioelen door de straten, overal waar u kijkt kraampjes met streetfood, en verspreid door de stad vele markten waar de locals hun inkopen doen. Het koloniale verleden is goed terug te zien in de Franse gebouwen die de straten sieren. Tussen de Franse gevels is ook weer ruimte voor traditionele architectuur. De paleizen en tempels in Phnom Penh zijn het toonbeeld van pracht en praal; alleen het beste voor de hoofdstad. Toch zit er een zwart randje aan een bezoek aan Phnom Penh. In de jaren '70 ging Cambodja gebukt onder het afschrikwekkende regime van de Rode Khmer. Vele trieste herinneringen aan deze tijd tekenen de stad.

 

Overnachting in Phnom Penh

Inclusief transfer

Dag 2 Phnom Penh

Cambodja-Phnom-Penh-Killing-Fields_1_406771 Cambodja-Phnom-Penh-Monniken_1_406789

Deze ochtend wordt u opgehaald per tuktuk voor een tour door Phnom Penh. Allereerst tuft u naar het Koninklijke Paleis bestaande uit verschillende met goudversierde gebouwen met kunstig beeldhouw- en houtsnijwerk. U wandelt door naar de naastgelegen Zilveren Pagode, die zijn naam dankt aan de duizenden zilveren tegels op de vloer. In de pagode staan waardevolle Boeddhabeelden van o.a. goud en jade, en rijkversierd met edelstenen en diamanten. Indrukwekkend en triest zijn de herinneringen aan het gruwelijke regime van de overheerser Pol Pot in de jaren '70: de Killing Fields en de voormalige Tuol Sleng-gevangenis. Als u dit niet wil bezoeken, dan kunt u in overleg met uw gids het programma aanpassen. De Killing Fields liggen 17 kilometer buiten de stad. Op gruwelijke wijze zijn hier meer dan 17.000 personen gedood en in massagraven gedumpt. Een glazen monument met 8000 schedels, is een stille getuige van het leed. U bezoekt ook de gevangenis, gehuisvest in een voormalige school. In het museum krijgt u een goede indruk van alle gruwelijkheden die zich hebben afgespeeld tijdens het regime van de Rode Khmer. Tijd over? Dan is het prettig om de wat vrolijker kant van het dagelijks leven van de Cambodjanen te zien. Bezoek de Russische markt; een kleurrijke wirwar van marktkraampjes waar van alles te koop is.

 

Overnachting in Phnom Penh.

Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden.

Dag 3 Phnom Penh - Battambang

Vandaag reist u verder Cambodja in, naar de stad Battambang. Het is de op één na grootste stad van Cambodja. Maar eerst stopt u onderweg in Oudong; van 1618 tot 1866 de hoofdstad van Cambodja. Tijdens de Vietnamoorlog werd deze stad zwaar gebombardeerd door de Amerikanen en vervolgens ernstig beschadigd door het leger van de Rode Khmer. Voor een weids uitzicht over de omgeving kunt u de heuvel beklimmen met de trap met 509 treden. Bovenop zijn nog een aantal stupa's van oude koningen te vinden.

 

Vervolgens rijden we door naar Kampong Chhnang. Dit gebied is bekend om zijn aardewerk van fijne klei. De naam zegt het al in Khmer: Kampong Chnang betekent ‘de haven van aardewerk’. De mensen hier vermaken zich buiten het oogstseizoen met het maken van potten, vazen en diverse andere soorten keramiek. Het is een ingewikkelde proces en fascinerend om te zien. Onze laatste stop op de route is Kampong Loeung. Dit grote drijvende dorp aan de zuidkant van het Tonlé Sap meer is gelegen tussen de rijstvelden en moerassen. Opvallend genoeg zijn de meeste bewoners hier van Vietnamese afkomst. U kunt hier een boottocht maken van ongeveer 1 uur door het netwerk van drijvende huizen, winkeltjes, benzinestations en scholen. Het laatste deel van de reis gaat weer per auto naar Battambang, waar u aan het einde van de middag aankomt.

 

Overnachting in Battambang.

Inclusief ontbijt en privé-auto/busje met chauffeur

Dag 4 Battambang

Bamboetrein in Battambang

In de landelijke omgeving van Battambang bezoekt u kleine huisindustrieën waar u de mensen aan het werk ziet. Juist dit soort bezoeken maakt het reizen zo leuk, u ziet hoe de bevolking leeft. Er worden dingen geproduceerd als sigaren, rijstwijn, noedels en rijstcake. Ook bezoekt u een beeldhouwer, die zich (zoals praktisch iedere kunstenaar in dit boeddhistische land) richt op verfraaiing van tempels. Op de vismarkt wordt naast verse vis ook Prohoc verkocht, een typische Khmer-specialiteit. Bestel het eens in een restaurant. Op route ligt ook de kleurrijke Memorial Wat Samrong Knong (wat = tempel). Ook bezoekt u de pre-Angkoriaanse Ek Phnom tempel. Voordat u terug naar uw hotel wordt gebracht kunt u het lokale vervoer per bamboetrein uitproberen. Er ligt een spoor midden tussen de rijstvelden, onderweg ziet u hoe er op traditionele manier steen wordt gebakken. Uw chauffeur wacht u op het eindpunt van de treinreit op om u terug naar Battambang te brengen.

 

Overnachting in Battambang.

Inclusief ontbijt, privé-auto met chauffeur, Engelssprekende gids, rit per bamboetreintje en entreegelden.

Dag 5 Battambang - Siem Reap

Vanuit Battambang wordt u naar Siem Reap gebracht.

 

Sinds de ontdekking van het enorme tempelcomplex Angkor is het kleine Siem Reap uitgegroeid tot een wereldberoemde plaats. Het is een charmante, overzichtelijke stad met een mooie ligging aan de gelijknamige rivier. In de stadskern staan nog vrij veel gebouwen uit de Frans koloniale tijd. Bezoek de bedrijvige Psar Chaa; op deze overdekte markt doen de locals hun inkopen. In het gebied rond 'pubstreet' zijn veel internationale restaurants en bars te vinden. Siem Reap is een goede uitvalsbasis voor tochten door de landelijke omgeving per tuktuk, fiets, ossenkar en/of boot. Maar de hoofdreden voor een verblijf in Siem Reap zijn de ruïnes van de Khmer-steden Angkor en Angkor Thom. Het is ongelooflijk wat hier aan oudheden te bewonderen is; er zijn meer dan 100 monumenten te vinden zijn. De bekendste tempel is Angkor Wat, vooral tijdens zonsopgang en – ondergang wordt deze tempel veel gefotografeerd. Dat kunt u niet missen (al zal u niet de enige toerist zijn). Veel tempels liggen nog verscholen in de jungle. Bezoekt u ook enkele van de minder bekende tempels, daar is het veel rustiger.

 

Overnachting in Siem Reap.

Inclusief ontbijt en transfer

Dag 6 Siem Reap

Cambodja-Siem-Reap-Angkor-Wat_2_406825 Cambodja-Siem-Reap-Locals_1_406843

Deze dag zal zeker één van de hoogtepunten van uw reis door Cambodja zijn! Per tuktuk bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor; door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Het complex is zo groot dat het onmogelijk is om alles in één dag te zien. Uw gids neemt u mee naar de mooiste plekjes. U bezoekt natuurlijk Angkor Wat, maar ook zeer tot de verbeelding sprekend zijn de Bayon tempel en stadspoorten van Angkor Thom vanwege de gigantische stenen gezichten die deze bouwwerken sieren. De tempel Ta Prohm wordt langzaam ingenomen door de natuur. Dikke boomwortels en lianen overwoekeren deze tempel wat een  mysterieuze sfeer oplevert. Maar ook staan een paar minder bekende ruïnes vandaag op het programma. U tuft met uw tuktuk door het bosrijke gebied van de ene ruïne naar de andere. Aan het eind van de dag maakt u, als de weergoden u gunstig gezind zijn, een mooie zonsondergang mee bij Angkor Wat. Een geliefde afsluiting van een indrukwekkende dag.

 

Overnachting in Siem Reap.

Inclusief ontbijt, vervoer per tuktuk, Engelssprekende gids en entreegelden.

Dag 7 Siem Reap

Eén dag is absoluut niet voldoende om de prachtige tempelcomplexen van Angkor te bekijken. Zet deze dag uw ontdekkingstocht voort. Onze aanraders: Srah Srang (ook wel het koninklijke bad genoemd) en Preah Khan (deels overwoekerd door reusachtige boomwortels). Andere mooie ruïnes zijn nog Banteay Kdei en Ta Keo. Nog verder dit gebied in, is de Roulos Group zeker een bezoek waard. Maar niet alleen de tempels maken een bezoek aan Siem Reap interessant. Ga ook eens fietsen over het platteland buiten de stad of maak een boottocht naar de drijvende dorpen op het Tonlé Sap meer. Leuk om ’s avonds te doen: een Apsara dansvoorstelling bijwonen. Er zijn veel restaurants waar u tijdens uw diner deze traditionele dans kunt zien.

 

Overnachting in Siem Reap.

Inclusief ontbijt

Fietstocht door het achterland
Siem Reap

Fietstocht door het achterland

Een heerlijke fietstocht van circa 20 kilometer door het buitengebied rondom Siem Reap is een hele leuke...

Dag 8 Siem Reap - Bangkok

Thailand-drijvende-markt-bananen Bangkok-Local1_1_406866 Thailand-Bangkok-goudenbuddha_3

Vandaag neemt u afscheid van Cambodja en vliegt u naar buurland Thailand. De hoofdstad van Thailand ligt aan de Chao Phraya rivier. De Thaise bevolking noemen Bangkok ook wel Krung Thep; de stad der engelen. Het is een drukke, uitbundige metropool met ruim acht miljoen inwoners. De stad kent vele gezichten door de mix van het moderne stadsleven met de traditionele Thaise cultuur. Er zijn diverse wijken om te bezoeken en om te verblijven.

 

Een aanrader is een bezoek aan Grand Palace, het paleis van de koning. Een ontzettend mooi complex bewaakt door indrukwekkende wachters. Oranje geklede monniken lopen tussen de gouden tempels. Op het terrein staat de tempel Wat Phra Kaeo, één van de belangrijkste tempels van Thailand. Binnen staat de smaragdgroene Boeddha te schitteren op zijn troon. Maak een wandeling over het complex en proef de sfeer van rondom het oude Koningshuis. Maar ook kunt u een bezoek brengen aan de Wat Pho, de liggende boeddha. Of één van de andere vele mooie en bijzondere tempels in het oude centrum.

Overnachting in Bangkok.

Inclusief ontbijt, vlucht, en transfers

Dag 9 Bangkok

U stapt op de pedalen en maakt een fietstocht door Chinatown. U ziet de enorme verschillen die Bangkok zo karakteriseren. U fietst door smalle (achteraf)straatjes, stegen, lokale markten en tempels. Deze tour geeft u een realistisch beeld van het dagelijks leven van de mensen in de stad. Hierna steekt u met fiets en al de Chao Phrayarivier over. Vervolgens fietst u verder door het groenste gedeelte van Bangkok. Hier zijn bijna geen wegen, u fietst over hooggelegen, smalle cementen paden die u door de groene oase van Bangkok leiden. Auto’s en ander zwaar verkeer kunnen hier niet rijden waardoor u heerlijk rustig kunt fietsen. U stapt daarna aan boord van een longtailboat. U vaart door de wateren van Bangkok. U snapt meteen waarom Bangkok ook wel het "Venentië van het oosten" wordt genoemd. Vanaf het water ziet u het leven van de andere kant. Geeft ook een goede kijk op de huizen aan het water. De mensen die u tegenkomt verwarmen u met een mooie glimlach. Na de fietstour kunt u even bijkomen onder het genot van een heerlijk koel glaasje water bij het verzamelpunt. Na deze onvergetelijke ervaring gaat u zelf verder op pad.

Deze excursie is samen met andere reizigers en duurt ongeveer 5 uur.

 

Overnachting in Bangkok.

Inclusief ontbijt, lunch, fiets en Engelssprekende gids.

Dag 10 Bangkok

Bangkok-Thai-Foodstreet_1_406885 thailand-bangkok-floating-market

Een leuke manier om Bangkok te zien is vanaf het water. Stap in één van de vele longtail boten of watertaxi's en vaar over de Chao Phraya Rivier, de levensader van Bangkok. Plan ook een bezoek aan Chinatown, waar u kunt dwalen door het web van kleine straten, drukke markten, goudwinkels en eetstalletjes. Wat ook echt niet mag ontbreken is een bezoek aan de Wat Arun. In te plannen met uw bezoek aan China town, namelijk eenvoudig te bereiken met de boot. Drink 's avonds een drankje in één van de skybars voor een uitzicht over de verlichte stad. Bent u in het weekend in Bangkok? Breng dan een bezoek aan de Chatchuakmarkt. Favoriet bij de lokale bevolking en koopjesjagers. Wilt u Bangkok op een actieve manier of bijzondere manier ontdekken? Dan kunnen we ook een leuke georganiseerde activiteit voor u opnemen, passend bij uw wensen.

Overnachting in Bangkok.
Inclusief ontbijt

Foodtour door China Town
Bangkok

Foodtour door China Town

Deze heerlijke excursie neemt u mee door het 200 jaar oude Chinatown waar u in aanraking komt met de de lokale...

Dag 11 Bangkok - River Kwai

U wordt in de ochtend opgehaald voor de rit naar Kanchanaburi. Een leuke stop onderweg is de Mae Klong treinmarkt. Dit dorp heeft z'n bekendheid te danken aan de trein die door de markt rijdt. Bij gebrek aan plaats zijn de marktkooplui gewoon op de treinrails gaan zitten. Als de trein eraan komt, halen ze alles snel weg zodat de trein kan passeren. Bij dit schouwspel zult u van de ene in de andere verbazing vallen! Even verderop is een andere beroemde markt te zien, de drijvende markt van Damnoen Saduak. Ondanks dat veel mensen deze markt bezoeken, is het nog steeds erg leuk om te zien. U kunt hier een kijkje nemen en indien voldoende tijd ook op een bootje stappen en varen tussen de drijvende marktkraampjes door. Uw zintuigen worden geprikkeld en uw fototoestel maakt overuren.

 

Na deze indrukken rijdt u door naar Kanchanaburi. Het bekendste deel van de 'River Kwai', stroomt door Kanchanaburi. Daarnaast zijn er nog talloze bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving te zien en te doen. De stad Kanchanaburi trekt veel mensen vanwege de geschiedenis van de Thai-Birmaspoorlijn. Maar ook vanwege de Erawan-watervallen. Een natuurwandeling of zwemmen in één van de zeven poelen is een aanrader. 


Overnachting nabij Kachanaburi.

Inclusief ontbijt, privé auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden.

Dag 12 River Kwai

Thailand-Riverkwai-Erewanwaterval5_1

Na het ontbijt staat de gids voor u klaar om u met de boot terug naar het minibusje te brengen. Deze ochtend maakt u een wandeling bij de beroemde Erawan watervallen. Hoe lang of kort u de wandeling wilt maken is aan u. De watervallen zijn geliefd bij de lokale bevolking en toeristen. Er zijn diverse poeltjes om in te zwemmen of kiest u liever de intensieve wandeltocht naar het hoogste punt van de watervallen? Er zijn meer dan 7 niveaus. Het is een hele inspanning, maar u wordt beloond met het uitzicht. U kunt uitrusten in de auto. Na de lunch kunt u, met een beetje geluk, een klein stukje meerijden met de trein over de wereldberoemde Birma spoorlijn. Er is vaak vertraging waardoor we het niet kunnen garanderen. U bezoekt ook de beroemde brug, de "Bridge on the River Kwai”. Neem de tijd om het rustig te bekijken. Aan het eind van de dag wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Overnachting in Kanchanaburi.

Inclusief ontbijt, lunch, privé auto/busje met chauffeur en Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 13 River Kwai - nachttrein

Een rustige ochtend. Na het ontbijt gaat u richting Bangkok met een stop bij de hoogste Chedi (stoepa) ter wereld. Deze Chedi is 127 meter hoog en steekt ver boven de stad uit. Het wordt gezien als de plek waar het boeddhisme voor het eerst in Thailand werd onderwezen. Daarna reist u verder naar Bangkok, waar u naar het treinstation wordt gebracht.
U gaat aan boord van de nachttrein richting Surat Thani.
 
Overnachting in de nachttrein.

Inclusief ontbijt, privé auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids, entreegelden

Dag 14 Khao Sok

thailand-zuid-Khao-Sok-National-Park KaoSokNp552

U arriveert ’s ochtends in Surat Thani. De chauffeur staat op u te wachten om u naar het Khao Sok Nationaal Park te brengen.

 

De omgeving van Khao Sok is ontzettend mooi en hoe leuk is het om dit per fiets te verkennen? Samen met uw gids gaat u op pad op een eenvoudige, maar interessante fietstocht. De omgeving van Khao Sok wordt vooral gekenmerkt door het karstgebergte, omgeven door een weelderige en groene omgeving. U komt ook langs rubberplantages en palmolie-plantages die in Zuid-Thailand niet te missen zijn.

 

Informatie Khao Sok:

Een junglesafari in het Khao Sok National Park tijdens uw reis in Zuid-Thailand is een onvergetelijke ervaring. Het park ligt ongeveer tussen Phuket en Koh Samui in. Het biedt volop mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld onder begeleiding van een gids een boottocht door het gebied maken of met een autoband de rivier afvaren. Wilt u liever actief het park verkennen? Maak dan een wandeltocht door het tropisch regenwoud of ga per kano de rivier af.

Overnachting in Khao Sok.

Inclusief transfer, fiets, helm en engelssprekende gids

Dag 15 Khao Sok

Een minibusje haalt u in de ochtend op om samen met andere reizigers de excursie naar het prachtige stuwmeer van Khao Sok te ondernemen. U rijdt in ca. 1 uur naar het meer. Bij de pier stapt u samen met andere mensen in een houten longtailboot, om naar een mooie inham te varen. Deze plek is niet altijd dezelfde, daarom kan de duur van de boottocht verschillen. De boot legt aan bij zeer eenvoudige hutjes die op vlotten zijn gebouwd. Heel primitief. Er liggen kano's klaar waarmee u zelf de lagune in te peddelen. Ook is het een prima plek om te zwemmen vanaf de vlonders. De lokale mensen die de hutjes beheren verzorgen de lunch. Stelt u zich daar niet te veel van voor. Het is een standaard menu met vis. Na de lunch gaat u een grot bezoeken, houd rekening met natte voeten en benen! Een zaklamp mee is ook een aanrader. In de loop van de middag keert u weer terug met de boot naar de pier. Vlak voor het donker bent u weer terug in Khao Sok.


Overnachting in Khao Sok.

Inclusief: ontbijt, transfer, lunch, boottocht samen met andere reizigers

Dag 16 Khao Sok

Thailand-Khao-Sok-jungle1 Aapje in Khao Sok National Park Khao-Sok-Gebergte_1_406908

U wordt opgehaald bij uw hotel in Khao Sok en naar Bang Man Ranger Station gebracht waar u door een lokale gids wordt opgewacht. U gaat een wandeling van 1,5 uur maken door het regenwoud. U wordt omringt door torenhoge bomen en een dik groen pak bladeren. Als u goed oplet komt u misschien wel een zeldzame neushoornvogel tegen of spot u apen! De getrainde gids zal u wijzen op bijzondere vogels of dieren die u wellicht niet meteen ziet. Afhankelijk van het seizoen bezoekt u ook de Civet Cave en kleine watervallen. Op weg terug (90 min) vertelt de gids u over medicinale effecten van de planten die in het regenwoud groeien.


Overnachting in Khao Sok.
Inclusief ontbijt, transfer, kleine groep medereizigers (max. 14 personen), entreegelden en Engelssprekende gids

Dag 17 Khao Sok - Koh Samui

Per boot gaat u naar het twee na grootste eiland van Thailand, Koh Samui. Het eiland is beroemd door haar hagelwitte stranden en de jungle is altijd binnen handbereik. Dit eiland heeft voor ieder wat wils. Het bekendste strand is Chaweng Beach. Hier liggen de meeste resorts en vindt u winkeltjes, restaurants en bars. Er hangt een gezellige sfeer in dit drukbezochte uitgaansgebied. Houdt u juist van wat meer rust dan raden we u aan, aan een van de stranden in het zuiden of noorden van het eiland te verblijven.

Overnachting op Koh Samui.

Inclusief ontbijt, transfer en ferryovertocht

Dag 18 Koh Samui

Thailand-KohSamui-strand

Er is veel te doen en het eiland is groot genoeg om op ontdekkingstocht te gaan. De natuur in het binnenland is divers en in de regentijd zijn de watervallen op zijn mooist. Stap in een kleine boot en laat u rond varen door het Ang Thong National Park. De eilandengroep Ang Thong bestaat uit dicht op elkaar gelegen eilandjes en is de woonplek van verschillende soorten vogels en apen. Ook onder water is van alles te zien. Spot koraal en exotische vissen met een snorkel- of duikexcursie.

 

Overnachting op Koh Samui.

Inclusief ontbijt

Dag 19 & 20 Koh Samui

Een vrije dag op Koh Samui om het eiland verder te ontdekken. Even geen zin in zand tussen de tenen? Breng dan een bezoek aan de Big Buddha tempel. Dit gouden Boeddhabeeld is met zijn 12 meter de eyecatcher van Koh Samui. Misschien wel het leukste tempelcomplex van het eiland is Wat Plai Laem, met de enorme 18-armige Boeddha als pronkstuk. Trek gekregen? Ga voor de lunch naar de Jungle Club. Hier eet u met uitzicht op de baai van Chaweng.

 

Overnachting op Koh Samui.
Inclusief ontbijten

Kajakken Ang Thong Marine Park
Koh Samui

Kajakken Ang Thong Marine Park

U wordt opgehaald bij het hotel voor een bijzondere kajakervaring! U gaat met de boot richting Koh Mae Island...

Dag 21 Vertrek Koh Samui

Vandaag is alweer uw laatste dag op Koh Samui. Verlengt u nog een nachtje of pakt u de boot terug naar het vasteland van Thailand?

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen