Bouwsteen Beleef het Khao Sok National Park

Deze reis is een volledige onderdompeling in het Khao Sok National Park. Combineer de mooiste plekjes van dit regenwoud. Slaap in een luxe safaritent en breng een dag en nacht door op het Cheow Larn Lake. U wordt wakker met jungle geluiden, gaat kajakken en wildlife spotten met de gids. Maar bovenal, u ontmoet op een verantwoorde manier de Aziatische olifant. Met deze bouwsteen ondersteunt u het welzijn van de olifant, maar ook de lokale community en school.

Ontmoet de Aziatische olifant
Word wakker met jungle geluiden
Slaap in een luxe safaritent
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Reizen-overal-natuur
Evelyn
Reizen door Thailand is enorm afwisselend en inspirerend, het hele jaar door. Of je nu houdt van cultuur of natuur, het is hier allemaal te vinden.
Europa-italie-collega-Wendy_3_610849
Wendy
Thailand is een bestemming die absoluut het ontdekken waard is, vanwege de stranden, tempels, de smaakvolle keuken en gastvrije lokale bevolking

Van dag tot dag: Khao Sok National Park

Dag 1      Aankomst Khao Sok (Elephant Camp)

Dag 2      Khao Sok (Rainforest Camp)

Dag 3      Vertrek Khao Sok National Park

 

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Khao Sok National Park

Lunchen, kajakken en uiteraard olifanten

Khao-Sok-Elephant-Hills-13(9) Khao-Sok-Elephant-Hills-aapje_1_622032 Khao-Sok-Elephant-Hills-2(9)

Vandaag gaat u naar een unieke plek toe, midden in het Khao Sok National Park.

Aan het einde van de ochtend arriveert u. Schuif direct aan bij het lunchbuffet en vul de buikjes alvorens u aan het middagprogramma begint.
Stap aan boord van uw kano en vaar over de Sok Rivier. U mag niet zelf peddelen, maar dat geeft u alle tijd om rond te kijken in de weelderige natuur. Aangekomen bij het Elephant Park verlaat u de kano en ontmoet u de Aziatische olifant. Maak samen met de mahout het eten klaar en voer de olifanten. Voel de ruwe huid van de slurf en maak een mooie foto nu de olifant dichtbij is. Het is bijzondere ervaring om zo dichtbij de olifant te komen. 

 

Aan het einde van de middag kunt u nog even lekker zwemmen, opfrissen en genieten van het uitzicht vanaf uw terras. In de avond is er ook nog voldoende te doen. Bekijk een Thaise dansvoorstelling of leer bij een kookdemonstratie hoe je een typische Thaise Pad Thai maakt.

Overnachting in Khao Sok, basiskamp.

Inclusief transfer, lunch, diner, benoemde excursies en lokale Engelssprekende gids

Dag 2 Khao Sok National Park

Kajakken, zwemmen en hiken in het karst-gebergte

Wordt wakker met het getjilp van de vogels in de jungle. Zie de zon opkomen, de mist wegdrijven en de groene bergen komen tevoorschijn. Na het ontbijt wordt u naar de pier gebracht, voor een complete natuurervaring op het Cheow Larn Lake. U komt aan bij uw rafthouse, waar u de komende nacht zal overnachten. Een buffet lunch staat klaar en dat is puur genieten met dit uitzicht!

 

Deze middag maakt u een hike in de jungle van Khao Sok. Het is het regenwoud, dus de paden zijn soms wat glad en steil, maar het is geen wedstrijd, neem rustig de tijd om de omgeving tot u te nemen. Er staan veel exotische planten, mega hoge bomen, mos, palmbomen en bamboe. Het is één grote mengelmoes en bovendien het leefgebied van de neushoornvleugel, vele vlinders en apen.


Bijkomen doet u op het terras bij uw rafthouse, geniet van de zonsondergang, luister naar de geluiden en sluit de dag af met een diner buffet.

 

Overnachting in Khao Sok, Rainforest Camp.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, benoemde excursies, lokale Engelssprekende gids

Dag 3 Khao Sok National Park

Apen en neushoornvogels spotten

Khao-Sok-Elephant-Hills-Rainforest-Camp-3(8) Khao-Sok-Elephant-Hills-7

De zon komt net op, de vogeltjes fluiten en u draait zich nog een keer om in bed. NEE! Ga eruit, pak de kano die voor u rafthouse ligt en kabbel rustig over het water. Waar maakt u dit nou nog een keer mee! De mist onttrekt zich over het water, de warmte treed toe en vele dieren zijn vroeg in de ochtend actief, aanwezig en zichtbaar.

 

Na het ontbijt gaat u met de kano’s en gids op pad. Al varend over de aftakkingen van het meer gaat u op zoek naar de neushoornvleugel en andere bijzondere dieren. Nog een frisse duik en een buffet lunch als afsluiter van deze fantastische ervaring.


U wordt weer terug teruggebracht naar de pier waar de transfer klaar staat om u naar uw volgende bestemming te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een strandbestemming, zoals de witte zandstranden in Zuid-Oost Thailand.

 

Inclusief ontbijt, lunch, benoemde excursies, lokale Engelssprekende gids en transfer naar uw volgende bestemming

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën