Tijdelijk aangepaste voorwaarden. Geen aanbetaling & kosteloos annuleren tot wel 6 weken voor vertrek.Lees meer

Lisanne
Specialist Indonesië

Lisanne

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië, Singapore en Zuid-Afrika

Als klein meisje bladerde ik al vol verbazing door mijn grote kinderatlas. Ik wilde meer van de wereld zien! Een studie International Tourism Management kwam dan ook als geen verrassing, net zoals mijn keuze om een deel van deze studie aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hier is mijn passie voor reizen grotendeels ontstaan!

Ik woon samen met mijn vriend in mijn geboorteplaats in West-Friesland, maar ik pak iedere kans om een nieuwe reisbestemming te ontdekken, dicht bij maar zeker ook ver weg. Als er nog niets op de planning staat, ga ik zenuwachtig op zoek naar nieuwe avonturen. Iets om naar uit te kijken!

 

Lisanne in Nusa Penida, Bali    Jatiluwih, Bali    Lisanne in Ubud, Bali

 

Mijn mooiste reis ooit

Mijn mooiste reis was zonder twijfel mijn reis naar Singapore en Indonesië. Deze reis had zoveel hoogtepunten! Van een wereldstad, naar de jungle en Orang-oetans op Sumatra, relaxen op het mooie Bali en als toppunt de meerdaagse boottocht door het Komodo Archipel. Echt een aanrader!
Naast deze reis heb ik nog meer hele mooie reismomenten die mij altijd bijblijven: Op safari in Zuid Afrika, raften door de groene omgeving van Ubud, het zien van een totale zonsverduistering in Australië, zwemmen naast een 7 meter lange walvishaai in Mexico, duiken bij de Great Barrier Reef en de magische zonsondergangen vanaf Nusa Lembongan en Nusa Penida. Onvergetelijk!

 

Great Ocean Road Australië    Duiken Great Barrier Reef    Sumatra, Indonesië

 

Komodo, Indonesië    Lisanne in Kaapstad    Nusa Penida, Bali

Mijn reisblogs
Diëng Plateau bij Wonosobo

Diëng Plateau bij Wonosobo

Hoogtepunten van Nusa Penida

Hoogtepunten van Nusa Penida

Mijn inspectiereis voor Van Verre

In augustus 2019 ben ik voor Van Verre 2,5 week op inspectiereis geweest over Java en Bali. Ik ben vanaf Jakarta heel Java over gereisd en met de boot over naar Bali.

Java, Indonesië    Java, Indonesië    Malang, Indonesië

 

 

 

Afrika-Tanzania-Migratie1_4_330721

Mijn Bucketlist

Er is nog zoveel te ontdekken! Mijn droom is om met de bultrug walvissen te zwemmen in Tonga. Maar ik zou ook nog heel graag een cruise willen maken bij de eilanden van Raja Ampat en de migratie in Tanzania in willen meemaken dat lijkt mij zo bijzonder!

Verder staan Sri Lanka, Namibië, Sulawesi, Kenia, Costa Rica en ook Japan op mijn lijstje.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Spot de orang-oetan in Bukit Lawang
Voorbeeldreis Indonesië

Rondreis Hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali

Sumatra: Medan > Bukit Lawang, orang-oetans > Tobameer > Brastagi > Java: Jakarta > Bandung > treinreis > Borobudur > Jogyakarta > Bromo > Kalibaru > Bali: Pemuteran > Ubud > Sanur

Tanzania-Zanzibar-Stonetown-fruitmarkt
Voorbeeldreis Tanzania

Rondreis Tanzania: Noord-Tanzania & Zanzibar

Noord-Tanzania: Arusha, Lake Manyara - flamingo's, Serengeti Nationaal Park - de Big Five, Ngorongoro Krater - Tarangire, safari

Zanzibar - slapen in Stonetown en relaxen aan de azuurblauwe oceaan.

Geniet van het prachtige uitzicht op Tomohon, Sulawesi
Voorbeeldreis Sulawesi

Rondreis Hoogtepunten van Sulawesi

Zuid-Sulawesi: Makassar > Bira, strand > Sengkang > Torajaland. Centraal-Sulawesi: Masamba > Tentena, Posomeer. Noord-Sulawesi: Tomohon > Tangkoko NP, jungle > eiland Bunaken, snorkelen en duiken