Lara
Specialist Maleisië, Indonesië en Amerika

Lara

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Maleisië, Indonesië, Vietnam, Thailand, Singapore, Hong Kong, Dubai, Costa Rica, Kenia en Amerika.

Reizen en nieuwe plekken ontdekken is iets wat mij echt gelukkig maakt. Ik heb altijd weer een reis of tripje op de planning staan. Of het nou een paar dagen dicht bij is of een lange verre reis, ik plan graag weer een volgend avontuur voor het andere al voorbij is.
Na mijn havo heb ik een jaar op een high school gezeten in Amerika en bij een gastgezin gewoond. Dit was zo’n geweldige ervaring dat ik tijdens mijn studie HBO ook 3 keer voor langere tijd in het buitenland stage heb gelopen. Nu combineer ik mijn passie voor reizen met een baan waarin ik droomreizen voor anderen mag samenstellen en zelf blijf ik ook mooie reizen maken.

    Maleisie    Lombok, Indonesië

 

Mijn mooiste reis ooit

Wat is dit lastig kiezen! De combinatie, West-Maleisië met Sumatra en Singapore vond ik wel één van de mooiste reizen. Dit, omdat deze plaatsen zo afwisselend zijn. De jungle van Sumatra waar ik oog in oog stond met een orang-oetan, de bruisende en moderne steden Kuala Lumpur en Singapore. Cultuur snuiven op Penang en de prachtige onderwaterwereld bij de hagelwitte stranden aan de oostkust van West-Maleisië.
Maar ook mijn vakantie van 3 weken duiken bij Bali en Lombok was heel speciaal. Zo vele mooie plekjes zowel onderwater als op het eiland zelf!

Ubud, Bali    Bukit Lawang    Tangkahan

 

Mijn reisblogs
Prachtige bounty-eilandjes

Prachtige bounty-eilandjes

Mijn favo duikplekken bij Bali

Mijn favo duikplekken bij Bali

Duikspots in West-Maleisië

Duikspots in West-Maleisië

Nachttrein Vietnam

Nachttrein Vietnam

Mijn inspectiereizen voor Van Verre

Voor Van Verre ben ik op inspectiereis naar Sabah, Maleisisch Borneo geweest in september 2017. Hier heb ik veel verschillende nationale parken mogen bezoeken.

In mei 2018 heb ik de eilandjes aan de oost kust van West-Maleisië bezocht om de hotels te bekijken.

In oktober 2019 ben ik naar Bali en Lombok geweest. Ook hier heb ik de hotels bezocht en bekeken hoe de situatie is na de aardbevingen in 2018.

Lombok, Indonesië    

Japan-Tokyo-Sensoji-Tempel_1_320642

Mijn bucketlist

Op mijn bucketlist staat nog duiken met walvishaaien, en ook lijkt mij een duikreis naar Belize echt geweldig.

Daarnaast zou ik graag naar Kalimantan, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland reizen. Ik hoop er na dit jaar weer een paar af te kunnen strepen van mijn lijstje.

Ik help u graag bij het samenstellen van uw vakantie naar Indonesië, Maleisië of Amerika.

 

Lara

0299-475083

lara@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Orang-oetan-Borneo-Sepilok
West-Maleisië en Borneo

Rondreis Historie, theevelden en jungle

West-Maleisië: Kuala Lumpur > Melaka, historie > Cameron Highlands, thee > Penang. Borneo, Sabah: Kota Kinabalu > Selingan Turtle eiland > Sukau Kinabatangan NP, varen, orang-oetans, neusapen > strand op het eiland Gaya

Indonesie-Java-Borobudur-34shutterstock_379079935
Voorbeeldreis Indonesië

Rondreis Indonesië: Hoogtepunten van Java en Bali

Java: Jakarta > Bandung > treinreis richting tempelcomplex Borobodur > sultanstad Jogyakarta > vulkaan Bromo > Kalibaru > Bali: Lovina, dolfijnen > rijstvelden rond Ubud > strand van Sanur

rana-ojo-rojo-2
Costa Rica

Autorondreis: Dierenrijk Costa Rica

San José – Tortuguero National Park – op zoek naar schildpadden – Sarapiquí – vogels en kleurrijke kikkers – Arenal – vulkaan en vlinders – Manuel Antonio National Park – apen, luiaards en leguanen – Corcovado National Park – San Gerardo de Dota – spot de magische quetzal – San José