Lara

Landendeskundige Maleisië en Indonesië

 

Mijn leukste reiservaring

De wereld, en vooral Azië, heeft zoveel moois te bieden!
Het mooiste moment was denk ik toch echt op Sumatra, middenin de jungle, oog in oog met een orang-oetan die vlak boven ons zat! Dat was zo speciaal om mee te maken!

 

Ook Maleisië heeft mijn hart gestolen. Van de moderne stad Kuala Lumpur, tot cultuur en muurschilderingen in Georgetown op Penang en bounty stranden en duiken op de eilandjes voor de oostkust. Een land dat zo veel te bieden heeft!

Als duiker kan ik ook de onderwaterwereld niet overslaan. Op Bali, de Gili eilanden en in Maleisië zijn er prachtige duikplekjes. Heerlijk genieten aan het strand en van de mooie onderwaterwereld

Wilt u op reis naar Indonesië of Maleisië? Dan help ik je graag door mijn eigen ervaring met u te delen en samen met u de voor u perfecte reis samen te stellen.

 

Reistips

  • Ga de jungle in. Dit kan vaak mooi gecombineerd worden Sumatra met een ander Indonesisch eiland of West-Maleisië. Of Borneo in combinatie met West-Maleisië
  • Maak een fietstocht in een landelijke omgeving. Dit is in vele landen mogelijk. Vooral de fietstocht op het Maleisische eiland Penang vond ik erg leuk. Rustig fietsen en zien hoe de mensen daar wonen!

 

Lara

 

0299-659657

lara@vanverre.nl

 

Bekijk alle reizen Maleisie 

Penang Sumatra1 Cameron Highlands Lara