Twizel, Skyscape

Nieuw-Zeeland

Bijzonder kunnen wij Skyscape wel noemen. Een accommodatie die je optimaal laat genieten van de waanzinnige omgeving, je slaapt namelijk in een van de drie huisjes welke grotendeels van glas zijn gemaakt. Vanuit je bed geniet je van de mooiste sterrenhemel en baden doe je in een 2 meter lang bad op je verzonken privébinnenplaats. Wees gerust, het huisje heeft ook nog een dichte badkamer en zelfs een volledige keuken. Wat wil je nog meer?

Locatie

De huisjes liggen op een geïsoleerde locatie op minimaal 5 minuten lopen van elkaar. Je kunt koken in je huisje of een dinerschotel bestellen. Twizel ligt op 10 kilometer van de accommodatie.

Accommodatie

De drie, afgezonderde glazen huisjes hebben een slaapkamer met een dak van glas en een achterkant met een milieubewust, begroeid dak. Zo slaap je onder de sterren, maar kan je met alle privacy de badkamer gebruiken. Zonne-energie, gas en een back-up radiator zorgen voor alle benodigdheden in het huisje. Er wordt enkel gebruik gemaakt van puur water uit een lokale bron. Buiten heb je een verzonken privéterras met een groot bad en zitstoelen. Verder is er gewoon WIFI aanwezig, zijn er gratis toiletartikelen en een volledig uitgeruste keuken met koelkast, kookplaat, broodrooster en waterkoker. Ook is er een kleine eettafel waar je ’s morgens het gastronomische ontbijt kunt nuttigen.
Er staat een kingsize tweepersoonsbed.

Voorzieningen
  • Wifi

  • Gratis parkeergelegenheid

  • Ontbijt op de kamer                   


    Er is geen zwembad aanwezig.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën