Matamata, Chestnut Lane Cottage

Nieuw-Zeeland

Op het platteland van Matamata, nabij de Hobbiton Movie Set, ligt de zelfvoorzienende Chestnut Lane Cottage. Gastheren Kathleen en John heten je graag welkom met een ‘’Afternoon tea’’ en geven alle inside tips voor de omgeving. Het vrijstaande huisje met eigen terras met uitzicht op de tuin biedt voldoende privacy.

Locatie

Op 5 minuten van het centrum van Matamata ligt het zelfvoorzienende huisje van Chestnut Lane Cottage. In Matamata vind je enkele winkels en restaurants. Het is een kwartier rijden naar de Hobbiton Movie Set, een ‘’must do’’ voor Lord of the Rings fans! Er is meer te beleven in de omgeving. In 15 minuten rijd je naar de hoogste waterval van het Noordereiland: de 153 meter hoge Wairere Falls. Rondom de waterval zijn mooie wandelmogelijkheden.

Accommodatie

De Chestnut Lane Cottage is gelegen op hetzelfde terrein als het landelijke, klassieke huis van gastheren Kathleen en John en wordt omgeven door een grote, groene tuin. Het huisje heeft een
loungeruimte met televisie die uitkomt op een terras met prachtig uitzicht. Verder heeft het huis een slaapkamer met queensize bed, een inloopkast, een keuken met eethoek en een badkamer met douche. De slaapbank kan omgebouwd worden tot bed voor een derde persoon.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Chestnut Lane Cottage heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën