Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Kies voor deze onvergetelijke trip en ervaar een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt! Geheel in stijl zal je met een klein vliegtuig naar het beroemde Milford Sound vliegen voor een avontuurlijke cruise door het fjord. De dag begint in de ochtend waar je na een korte briefing aan boord stapt voor een prachtige tocht over onder andere de beroemde Skippers Canyon, filmlocaties van Lord of the Rings en gletsjers. De 35 minuten durende vlucht eindigt met het uitzicht over de Milford Sound voordat de landing wordt ingezet en je vervolgens aan boord gaat van de nature-cruiseboot met een beperkt aantal passagiers, voor een ontspannen maar informatieve cruise door dit majestueuze fjord.

Na de cruise stap je opnieuw in het vliegtuigje en vliegt de piloot via de alpenmeren en watervallen van het Fiordland National Park terug naar Queenstown.

                                              

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Pick-up vanaf het hotel, Retourvlucht Queenstown-Milford Sound, Nature-Cruise door Milford Sound, gereserveerde zitplaats aan boord, koffie-thee en water, korte boswandeling met gids tijdens de cruise