Matagalpa, Aguas del Arenal

Nicaragua

Familiehotel dat meer doet denken aan een gewoon woonhuis, omringd door koffieplantages, velden met bloemen en regenwoud.

Locatie

Rustig gelegen, buiten het centrum van Matagalpa. U verblijft echt in de natuur. Toekans en oropendula’s krijsen, kolibries en vlinders fladderen rond. Bij het hotel is een aantal wandelroutes uitgezet. U kunt zelf op pad gaan, maar het leukste is om samen met een medewerker van het hotel over het terrein te lopen, zodat hij u van alles kan vertellen. Er wort op organische wijze koffie verbouwd. Over het hotelterrein loopt een rivier en er is een waterval. Er zijn geen winkels en restaurants in de buurt.

Accommodatie

De kamers zijn eenvoudig. De muren zijn van steen, er staat een bed en er hangen wat leuke lokale dingen aan de muur. In sommige kamers staat een bureau en een stoel. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet. Er is ook een cabaña die geschikt is voor een gezin. Het hotel probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Ze verbouwen hun eigen groente en fruit. En ze maken gebruik van zonne-energie en waterkracht.

Voorzieningen
  • Inclusief ontbijt (niet echt een restaurant)
  • Wifi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën