Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Zweef tussen de boomtoppen in het regenwoud op de hellingen van de Mombacho vulkaan tijdens deze zipline tour. Er zijn diverse platforms gebouwd in de bomen. U zweeft van platform naar platform. De hoogte ligt tussen de drie en dertig meter boven de grond!

U wordt bij uw hotel opgehaald en naar het canopypark gebracht. U krijgt een korte uitleg, want veiligheid staat tijdens deze activiteit voorop. U oefent op een lage lijn en dan is het tijd om uw “tuigje” vast te maken, uw helm op te doen en het avontuur kan beginnen. De trap op naar het eerste platform. De stap vanaf het eerste platform is een beetje eng. De combinatie van de hoogte en de snelheid deed ons even gillen. Maar langzamerhand wenden we en steeds zelfverzekerder zweefden we van platform naar platform tussen het groen. U kunt trouwens samen met een gids gaan, of alleen. De tour is ook geschikt voor families met kinderen. In totaal zijn er zeventien platforms en drie loopbruggen.

Tip: Combineer de canopytour met de Mombacho kratertrail en u heeft een leuke, actieve en afwisselende dag. 

 

Samen met andere reizigers

Inclusief: transport, entree canopypark, gebruik van materiaal voor het ziplinen, instructie door en begeleiding van een Engelssprekende instructeur.