Bagan, The Tharabar Gate Hotel

Myanmar

De ligging van dit hotel is bijzonder: u verblijft midden in de historie van Bagan. Het hotel ligt in het oude deel, naast de Palace Wall en tegenover de Ananda tempel. Het hotel gaat op in de omgeving met ruïnepagodes, vredig.

De naam is ontleend aan de stenen historische poort, die toegang geeft tot het hotel. De kamers zijn geschakelde bungalows, in het uitbundige groen van de tuin verscholen: zeer lieflijk!

Locatie

In Oud-Bagan, redelijk afgelegen, te midden van de archeologische pagodes en tempels. Er zijn een aantal lokale restaurantjes naast het hotel.

Accommodatie

Er zijn in totaal 84 kamers, allen begane grond. De kamers zijn geschakelde bungalows, schitterend gelegen in de tuin. U geniet al als u naar uw kamer wandelt. De kamers hebben hardhouten vloeren en zijn zeer smaakvol ingericht en gedecoreerd met Birmese versieringen. De meubels doen denken aan de koloniale tijd.

 

Alle kamers hebben airconditioning, een waterkoker, een kluisje, minibar, föhn en televisie. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room). Tevens heeft men kamers met een verbindingsdeur tussen 2 kamers, ideaal voor families.

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe rooms: Deze zijn 36 m2. Voor het raam is een bureau, twee ligstoelen zijn op het terrasje. Er zijn kamers die een zitje aan de voorkant hebben (wel afgeschermd met bomen en bamboe) of aan de achterkant. De badkamer heeft een bad met daarin een douche of alleen een douche. Dit type raden wij aan.

 

  • Suites: 72 m2. Zij hebben een aparte slaapkamer en living. Ook de badkamer is groter met een aparte douche en bad.
Voorzieningen
  • Zwembad met jacuzzi en poolbar
  • Restaurant met Aziatische gerechten en een steenoven voor pizza’s
  • Fietshuur is mogelijk bij het hotel of tegenover het hotel (is waarschijnlijk goedkoper)
  • Spa
  • Wifi
  • En verder alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën