terug naar het overzicht

Rondreis West-Maleisië in Luxe

Maatwerk, alles kan!
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Prijsindicatie: vanaf € 2570,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over West-Maleisië in luxe

Een perfecte kennismakingsreis langs de westkant van West-Maleisië waarin u in de meest luxueuze hotels zult verblijven. Geniet tijdens deze reis van de prachtige cultuur en natuur van een indrukwekkend Aziatisch land dat vele gezichten kent. De reis start in Kuala Lumpur, de levendige hoofdstad met zijn imposante Twin Towers. Vervolgens reist u door naar het mooie eiland Pangkor Laut. Dit eiland is privé bezit en alleen toegankelijk voor gasten van het gelijknamige en zeer luxe Pangkor Laut Resort. Genieten! De reis gaat vervolgens richting de Cameron Highlands. Een zee van groen in dit gebied met prachtige panorama’s.

De uitgestrekte (en veel koelere) hooglanden zijn bedekt met theeplantages, dichtbegroeide jungle, watervallen en talloze groente- en fruitkwekerijen. U bezoekt vervolgens het eiland Penang. Het mystieke Georgetown met zijn vele Chinese Pagoden en tempels is betoverend. Ook gaat u hier fietsen in een landelijke omgeving. Daarnaast biedt Penang talloze andere historische bezienswaardigheden. Een eiland om niet uitgekeken te raken. De reis eindigt op het eiland Langkawi waar u in uw luxe resort heerlijk tot rust kunt komen.

Route

Dag 1      Naar Kuala Lumpur

Dag 2      Kuala Lumpur

Dag 3      Pangkor Laut

Dag 4      Pangkor Laut

Dag 5      Pangkor Laut

 

Dag 6      Cameron Highlands

Dag 7      Cameron Highlands

Dag 8      Penang
Dag 9      Penang

Dag 10    Penang

Dag 11    Langkawi

Dag 12    Langkawi

Dag 13    Langkawi

Dag 14    Langkawi

Dag 15    Vertrek Langkawi

maleisie-cultuur6(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

romantischbaliindonesie(10)

Tips

  • U kunt de reis ook afsluiten aan de oostkust, in het prachtige Tanjung Jara Resort. In dat geval vliegt u van Penang naar de stad Kota Bharu. Aansluitend per transfer naar de plaats Dungun, waar u de laatste dagen van uw reis verblijft. Op de dag van vertrek wordt u naar de luchthaven van Kuala Terengganu gebracht.
  • Verblijft u op Penang liever aan het strand van Batu Ferringhi dan is het Shangri La Rasa Sayang Resort een echte aanrader!
Informatiedagen

Informatiedagen

Welkom op ons kantoor in Monnickendam, waar wij onze informatiebijeenkomsten houden. Laat u informeren en inspireren voor uw reisplannen.


vrijdag 4 januari 2019 10:00 West-Maleisië
11:45 Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)
Lees meer

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij luxueuze hotels en topklasse hotels geselecteerd, zie tabje Hotels.

 

Vervoer

Een groot deel van deze reis heeft u de beschikking over uw eigen privé-auto/busje met Engelssprekende chauffeur. De vermelde transfers zijn privé transfers.

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Maleisië 
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.