Carara National Park, Villa Lapas

Costa Rica

Er zijn maar een paar plekken in Costa Rica waar u de dieprode ara kunt spotten. Carara National Park is daar één van. Villa Lapas ligt op korte afstand van dit park, perfect voor vogelliefhebbers. Ga mee vogels spotten en probeer de ara van dichtbij te bewonderen. Er leven nog veel meer dieren in dit gebied. Als u ’s ochtends wakker wordt, hoort u de eerste dierengeluiden al om u heen. Villa Lapas beschikt over een eigen hangbruggen parcours, de 'Sky Way', vlakbij de accommodatie. U loopt tussen de boomtoppen wat het spotten van dieren nog makkelijker maakt. 

Locatie

De lodge heeft een goede ligging. Midden in de jungle, maar ook in de buurt van diverse stranden en nationale parken. De hoofdstad San José ligt op 80 km afstand, op een uur rijden van Carara. De bekende 'Tarcoles bridge' waar u krokodillen kunt gaan spotten ligt op 5 minuten rijden, net als de ingang van Carara National Park

Accommodatie

Villa Lapas heeft 70 kamers die verspreidt staan in de privétuin van de lodge. U kijkt uit op een prachtige tuin en de Tarcolitos-rivier. Maar niet alleen natuur er is ook een stukje cultuur te vinden op het erf. Er staat een replica van de kerk van de stad Santa Lucia wat een charmante twist geeft aan de locatie. Hier worden bruiloften en anderen privé-evenementen georganiseerd.

 

Uw kamer is eenvoudig ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, ventilator, kledingkast, één éénpersoonsbed of twee aparte bedden en een privébadkamer met warm water. Er zijn ook een aantal deluxe kamers die ruimer zijn.

 

Vanuit uw accommodatie kunt u naast vogel spotten ook wandelingen maken door het regenwoud. U loopt dan via een aantal hangbruggen dieper de jungle in.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant & bar
  • Zwembad
  • Tours
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën