Tenorio National Park, Tenorio Lodge

Costa Rica

Een kleinschalige accommodatie gelegen tussen de Tenorio- en Miravalles-vulkaan. Vanaf uw eigen bungalow heeft u prachtig uitzicht op de Tenorio-vulkaan. Er leven honderden verschillende vogels in dit gebied en luiaards liggen in de bomen te slapen. Vlakbij het nationale park van Tenorio waar u kunt mountainbiken, paardrijden, kanoën of tuben over de rivier. Een plek waar u heerlijk tot rust komt en geniet van al het groen om u heen.

Locatie

De lodge staat midden in een tuin waar fruitbomen en twee natuurlijke baden te vinden zijn. Een rustige omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. In de tuin, maar ook in de nabije omgeving, leven honderden vogels. Een perfect uitgangspunt voor een bezoek aan het nationale park waar de beroemde Rio Celeste, met zijn turquoiseblauwe kleur, te vinden is.

Accommodatie

Tenorio Lodge heeft 12 ruime, elegant ingerichte bungalows. Alle kamers zijn rond de 45m2 groot en voorzien van een ruim bed, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, koelkastje, ventilator en paraplu. Ook zitten er horren voor de ramen om insecten buiten te houden. In de badkamer vindt u een douche met warm water, fonteintje en haardroger.

 

Van de 12 bungalows is er één bungalow rolstoeltoegankelijk.

 

U kunt op uw eigen terras genieten van de omgeving, maar vanaf één van de baden heeft u ook prachtig uitzicht op de groene jungle van Tenorio. Geniet ’s avonds van een heerlijk diner en een drankje in de bar.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant
  • Bar
  • Kleine souvenirwinkel  
  • Terras
  • Jacuzzi
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën