Pacuare, Pacuare Lodge

Costa Rica

Als u op zoek bent naar een luxe accommodatie, midden in de jungle, dan is Pacuare Lodge de perfecte keus. Vanuit het hotel kunt u diverse excursies doen en ’s avonds geniet u van een traditioneel gerecht in het restaurant of een massage in de spa.

Locatie

Gelegen op een prachtige plek, aan de Pacuare Rivier. U bereikt de Lodge per 4-WD of raft en slaapt midden in de natuur. De hoofdstad San José ligt op 2,5 uur rijden van Pacuare Lodge en het stadscentrum van Turrialba op ongeveer 30 km.

Accommodatie

Bestaande uit 20 luxe bungalows aan de rand van de jungle. Elke bungalow is uniek, maar modern ingericht. De kamers zijn ruim en hebben een comfortabel bed en eigen badkamer. In sommige kamers bevind de badkamer zich buiten. Neemt u een verfrissende douche terwijl de vogels u toezingen. Op uw privéterras staat een zitje en een hangmat waar u wat kunt uitrusten.

 

U heeft de keus uit vijf verschillende kamertypes. Kies voor tuin- of rivierzicht of voor de nog luxere kamers met eigen bad én zwembad op het terras. De Canopy Suite is alleen bereikbaar per hangbrug.

 

In het restaurant bereiden de chefs lekkere gerechten voor u. U kijkt tijdens het diner uit op de Pacuare Rivier en kunt ’s avonds nog een massage nemen in de spa.

Voorzieningen
  • Spa
  • Tours
  • Restaurant
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën