Carara National Park, Macaw Lodge

Costa Rica

Af en toe hoort u een vogel fluiten, maar verder geniet u van volledige rust in Macaw Lodge. U verblijft in een eenvoudig houten huisje vlakbij Carara National Park. U kunt vanaf hier diverse tours maken door de jungle of een yogales bijwonen. U heeft vanaf uw balkon een geweldig uitzicht over de groene omgeving.

Locatie

Vlakbij Carara National Park, tussen het droge en natte nevelwoud in. Er zijn geen restaurants of winkels in de buurt. Gelukkig heeft het hotel een goed restaurant. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van verse groenten en fruit uit eigen tuin en wordt er zelf brood, tortilla’s en salsa's gemaakt.

Accommodatie

Een kleinschalige lodge met 8 kamers. Vanaf uw balkon kijkt u uit over de groene omgeving. Even lijkt het alsof u in een boomhut slaapt. De houten huisjes zijn comfortabel, maar eenvoudig ingericht. Er is een ventilator, comfortabel bed en badkamer. Naast het prachtige uitzicht, heeft u op het balkon ook de kans om de eerste vogels te spotten.

 

Het is een eco-resort, waardoor er gebruik wordt gemaakt van zonne-energie om elektriciteit en warm water te genereren. In de openbare ruimtes vindt u het restaurant, de loungeruimte en heeft u toegang tot het internet en stopcontacten om uw elektronica op te laden.

Voorzieningen
  • Wifi in de openbare ruimtes
  • Tours
  • Restaurant
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën