Carara National Park, Cerro Lodge

Costa Rica

Een comfortabele lodge op korte afstand van de ingang van Carara National Park. De lodge is omringd door een groene jungletuin en vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Dit gebied staat bekend om de geelvleugelara's die hier in grote getalen leven. Wellicht heeft u de eerste kleurrijke vogels al gezien voordat u het park bezoekt. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. De badkamer bevindt zich deels buiten in de tuin. 

Locatie

Gelegen op slechts 10 minuten van Carara National Park. U bevindt zich in het Tarcoles district. Een geliefde plek voor wildlife. Vogels, maar u zult ook volop krokodillen zien zwemmen in de Tarcoles rivier. Restaurants en winkels zijn er niet, maar u kunt ’s avonds dineren in het restaurant van het hotel.

Accommodatie

Een kleine accommodatie met slechts 12 kamers (standard en bungalows). De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar u heeft een comfortabel bed. Daarnaast is de kamer voorzien van airconditioning en een badkamer. Deze bevindt zich buiten, maar u heeft genoeg privacy. Terwijl u doucht, zingen de vogels u toe en kunt u genieten van de omgeving.

 

Het hotel is een geliefde plek voor dieren en dat is niet voor niks. Dagelijks zorgt het personeel voor voeding voor de vogels. U kunt tijdens de voeding mooie foto’s maken, de omgeving gaan ontdekken en aan het einde van de dag uitrusten bij het zwembad van het hotel. Het zwembad bevindt zich midden in de tuin, waardoor uw uitzicht wederom prachtig is.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Wasservice
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën