Caño Negro, Hotel de Campo Caño Negro

Costa Rica

De Italiaanse eigenaar van het kleinschalige Hotel de Campo heeft samen met zijn Costa Ricaanse vrouw een prettige en persoonlijke sfeer weten te creëren. De 14 kamers liggen verspreidt in een tuin die vol staat met fruitbomen, bloemen en planten. De eigenaar neemt u graag mee voor een korte rondleiding door de tuin en vertelt u van alles over de verschillende fruitsoorten die er groeien. De accommodatie ligt aan een lagune die toegang geeft tot het natuurreservaat Caño Negro. Tijdens het regenseizoen (mei-oktober) vertrekken de boottours vanaf de accommodatie. In het droge seizoen (november-april) staat de rivier te laag en vertrekken de boottours vanuit de pier in het nabij gelegen dorp.

Locatie

Gelegen aan een lagune aan de rand van het dorp Caño Negro, in het noorden van Costa Rica. Het dorp is bereikbaar via een onverharde weg. In ongeveer 10 minuten loopt u van de accommodatie naar het kleine dorpscentrum.

Accommodatie

Hotel de Campo biedt 14 kamers aan (2 per bungalow). De bungalows liggen in een tuin vol met fruitbomen, bloemen en planten. Alles wat er groeit wordt gebruikt in de keuken van het restaurant. Aan de overkant van de straat heeft de Italiaanse eigenaar een kleine paardenstal en een boerderij met schapen.


Kamertypen:
Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, terras voor de deur, airconditioning en fan.

Voorzieningen
  • Restaurant voor ontbijt, lunch en diner (Costa Ricaans en Italiaans)
  • Wifi (bij de receptie)
  • Zwembad
  • Kano’s te huur (alleen in het regenseizoen)
  • Tours in de omgeving
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën