Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Het avontuur tijdens een halve dag op de Rio Balsa biedt veel actie en spanning, maar met stroomversnellingen van klasse II-III kunnen kinderen van 8-12 jaar ook meegaan op deze avontuurlijke tour nabij de Arenal-vulkaan.

De riviergids haalt u op bij uw hotel en vergezelt u op de rit van 30 minuten naar de plek waar het plezier begint! U krijgt een briefing en uitleg over de veiligheidsuitrusting en procedures.

Zodra iedereen tijd heeft gehad om te oefenen, begint u aan uw reis met stroomversnellingen. Word nat gespetterd tijdens deze gezinsvriendelijke rafting tour, terwijl u door stroomversnellingen zoals "Magnetic Rock" en "Dredges" navigeert. De tocht over de prachtige en tropische rivier de Balsa duurt ongeveer 2 uur

 

Geniet van het majestueuze regenwoud en ga op zoek naar apen, luiaards en toekans terwijl u raft. Geniet van een duik, tropisch fruit en koude dranken tijdens uw pauze. Aan het einde van de tour is er een lunchplek. Een heerlijke, typische lunch wordt geserveerd op een traditioneel landgoed dat is ontworpen om de gasten het vredige plattelandsleven van Costa Rica te laten ervaren. U zult de betekenis echt gaan begrijpen van het favoriete gezegde van Costa Rica, "Pura Vida!"

 

Inclusief: transfer, Engelssprekende gids, raft uitrusting

De excursie is op samen met andere reizigers.