Lake Louise, Moraine Lake Lodge

Canada

Mooie lodge gebouwd met veel natuurlijke materialen. De lodge ligt IN het Banff National Park nabij het wonderschone Lake Louise. Er zijn veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Kies voor een kamer of een bungalow.

Locatie

Verscholen in een spectaculaire vallei in de Canadese Rocky Mountains, biedt Moraine Lake Lodge de ultieme plek voor een ontspannende vakantie. Van hieruit kunt u alles wat de natuur te bieden heeft verkennen, heerlijk wandelen of korte ritten maken naar spectaculaire plaatsen zoals Lake Louise en het pittoreske stadje Banff. Ga wandelen of paardrijden in de omgeving. Of neem de Lake Louise gondel de berg op en geniet van het prachtige uitzicht.

Accommodatie

Toen men rond 2000 begon met de bouw van de lodge wilde men een oase van rust bieden, een ontsnapping aan het drukke leven dat mensen dagelijks ervaren. Een plek waar geen telefoons en TV aanwezig zijn. De enige concessie is de installatie van Wi-Fi. De filosofie om te genieten van een van de mooiste plekken op aarde blijft onveranderd. Wandelen, de frisse berglucht inademen en prachtige ervaringen en blijvende herinneringen creëren.

 

Op de natuur geïnspireerde interieurs in rijke aardkleuren sieren de kamers en hutten van Moraine Lake Lodge. Alle kamer bieden uitzicht op het Moraine meer, the Valley of the Ten Peaks en zijn gletsjers. Alle hutten en kamers bieden op maat ontworpen, handgemaakte houten meubels en echte Canadese Rocky Mountain comfort met luxe donzen dekbedden, fijne Woolrich dekens en kussens, plus prachtig ingerichte badkamers met diepe badkuipen. In overeenstemming met de filosofie van het hotel zijn er in geen van de kamers telefoons of televisies aanwezig. Er is wel gratis Wifi beschikbaar in het hele pand. Een prettige bijkomstigheid is het balkon met tuinmeubilair dat bij iedere kamer is. Bij de bungalows is een terrasje.

 

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. Het grootste verschil is of u kiest voor een kamer of een bungalow. Binnen zijn de verschillen tussen de kamers niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Deze keuze heeft u in bijna ieder Canadees hotel. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Café met lichte maaltijden
  • Gebruik kano’s

 

Er is geen zwembad bij het hotel.

  • Conciërgeservice
  • Winkeltje
  • Parkeergelegenheid
  • Parkeergelegenheid
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën