Campbell River, Knight Inlet Lodge

Canada

Eén van de favoriete hotels in Canada van Van Verre medewerkster Irene! Wat een geweldige plek om beren te spotten. Goede gidsen vergezellen u tijdens boottochten en wandelingen. Pure wildernis, alleen bereikbaar met een watervliegtuig.

Locatie

Geniet op één van de beste plekken ter wereld om grizzlyberen te spotten. Knight Inlet Lodge ligt 80 kilometer ten noorden van Campbell River, British Columbia. Hier vindt u een wild en afgelegen gebied van de Pacific Northwest, bekend als Knight Inlet. In Glendale Cove, 60 kilometer van de monding van de inham, ligt het drijvende wildernisresort Knight Inlet Lodge. Glendale Cove is de thuisbasis van een van de grootste concentraties grizzlyberen in British Columbia. Het is niet ongewoon dat er in het hoogseizoen, wanneer de zalm terugkeert naar de rivier, wel 40 beren binnen 10 kilometer van de lodge zijn! Een restaurant of winkel vindt u niet rond het hotel. Dit is puur natuur. Er zijn ook geen wegen om deze drijvende lodge te bereiken. U kunt er alleen met een watervliegtuig komen, wat al een ervaring op zich is!

Accommodatie

Alle kamers, 18 in totaal, zijn voorzien van comfortabele queensize bedden en een eigen badkamer met douche. Er zijn 4 kamers met 1 queensize bed en 2 eenpersoonsbedden, geschikt voor families van 4 personen. De kamers hebben allemaal uitzicht op Glendale Cove of de kustlijn achter de lodge waar vaak beren te zien zijn.

U verblijft hier op basis van volpension, inclusief activiteiten, welke begeleid worden door Engelssprekende gidsen.

Kamertypes:

  • Standaard kamer: deze kamer heeft twee aparte queensize bedden en uitzicht op de stad. Er is airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en er staat een bank.
Voorzieningen
  • Restaurant        
  • Excursiemogelijkheden              

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Er is geen wifi en geen televisie.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën