Wolfville, Blomidon Inn

Canada

Het Blomidon Inn is gevestigd in een goed onderhouden Victoriaans herenhuis in het centrum van het stadje Wolfville. Ook de inrichting van uw verblijf is geheel in deze stijl uitgevoerd waardoor u zich bij binnenkomst meteen 100 jaar terug in de tijd waant. Rondom het gebouw is er een weelderige en prachtig onderhouden tuin met hier een daar zitjes en loungestoelen om van de rust die hier heerst, te genieten. Het elegante restaurant van het Blomidon Inn heeft een mooi terras en nodigt u uit voor ontbijt en diner.

Locatie

Het Blomidon Inn ligt centraal in het universiteitsstadje Wolfville, gelegen aan het Minas Bassin, onderdeel van de Bay of Fundy die bekend staat om haar enorme getijdenwisseling. Vanuit uw verblijf bereikt u binnen een paar loopminuten het centrum van de stad met verschillende winkels en restaurants. Zoals veel plekken in Nova Scotia is ook Wolfville het domein van wandelaars. De wandelpaden rondom het stadje variëren in lengte en moeilijkheid, maar in alle gevallen kunt u van de rust en de prachtige uitzichten over de zee genieten.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. Elke kamer is uniek, charmant en in klassieke stijl ingericht en beschikt over een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaars), naar een kamer met twee Queensize bedden of een kamer met één Queensize bed en twee eenpersoonsbedden. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen één kamer met twee Queensize bedden of een kamer met één Queensize bed en twee eenpersoonsbedden verblijven. De kamers welke voor meer dan twee personen geschikt zijn bevinden zich in een cottage in de tuin.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën