Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Klaar voor een spannende excursie vandaag? Ga raften op de kronkelende Kananaskis-rivier. U wordt opgehaald bij het hotel en samen met een groepje reizigers naar het startpunt gebracht. Tijd voor een goede uitleg en het droog opbergen van de kleding en andere spullen die u meeneemt. Stap aan boord van de raft en het genieten van de omgeving kan beginnen. Achter elke bocht heeft u weer een mooi uitzicht. Zoals op de bergen van de Rocky Mountains, maar ook ziet u de dieren langs de oevers. Spot u een hert, beer of de arenden in de lucht? Of toch uw ogen op de rivier richten voor de volgende kleine stroomversnelling die komt. Het parcours is goed te doen, raft-ervaring is niet nodig.

Na een mooie tocht van circa 1,5 tot 2 uur komt u aan bij een stukje rustig water. De rafts gaan weer aan de kant en u kunt gaan zwemmen en afkoelen in het water! Heerlijk die verfrissende duik. Aan wal is er de mogelijkheid tot omkleden zodat u weer fris en fruitig terug naar uw hotel gebracht kunt worden.

De excursie is samen met andere reizigers.
Inclusief: transfers van/naar Banff, Engelssprekende gids, wetsuit, reddingsvest, helm, snack, drankje en gratis foto’s (online).