Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Kwart dag

Het is misschien wel de beste manier om het sfeervolle Toronto te ontdekken: op de fiets! Tijdens deze fietstocht krijgt u een goed beeld van wat de binnenstad van Toronto allemaal te bieden heeft. Daarnaast heeft u een lokale reisleider die u alle ins en outs vertelt die u niet in een reisgids zult terugvinden. Een leuke manier om de stad én de lokale bewoners te leren kennen.

 

Culturele, maar ook historische monumenten en geweldige uitzichten ontdekt u vandaag. Enkele bezienswaardigheden waar u vandaag langs fietst zijn de CN Tower, het Royal York Hotel, Union Station, Chinatown, Kensington Market, de Kunstgalerie van Ontario, St. Lawrence Market, het Flatiron-gebouw, James Cathedral & Square, de haven, Queen Street West en Dundas Square. Dit laatste plein is erg leuk om te shoppen of ’s avonds een hapje te gaan eten.

 

U gaat vandaag veel zien dus raden wij u aan om deze fietstocht aan het begin van uw verblijf te boeken. Zo kunt u de mooiste plekjes onthouden en later op de dag nog eens terugkeren.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: Engelssprekende gids, fiets, veiligheidshelm, flesje water, snack.