Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels Argentinië

U kunt hieronder een keuze maken uit een groot aantal hotels die wij speciaal hebben geselecteerd. Van eenvoudige maar zeer bijzondere hotels tot luxe hotels welke van alle comfort zijn voorzien. Maak uw keuze uit hotels in Argentinië. Staat het hotel van uw keuze niet in het overzicht? Onze landendeskundige helpt u graag verder.

Bariloche, Llao Llao Hotel

Een onvergetelijk verblijf, belooft het hotel en dat wordt waargemaakt! Een luxe vijf sterren hotel op een schitterende plek.

Bariloche, Las Marianas

Simpel hotel, maar in leuke stijl gebouwd en op loopafstand van de autovrije winkelstraat van Bariloche.

San Martín de los Andes, El Viejo Nogal

Appartementen in bungalows in een rustig deel van het dorp. Veel privacy en de mogelijkheid om als een echte Argentijn te barbecueën in de tuin van het appartementencomplex.

San Martín de los Andes, Antiguos

Met een boekje bij de open haard in de lounge van hotel Antiguos kunt u nadenken of u gaat wandelen, een fiets huren of een restaurant zoekt aan de oever van het meer.

Villa La Angostura, El Faro Patagonia

Kajakken, raften, mountainbiken en wandelen kan in de omgeving. Daarna is het goed toeven in de luxe kamers van dit boutiquehotel met uitzicht over het Nahuel Huapi meer.

Eva-profielfoto
Eva Drenth
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva