San Blas-eilanden, Yandup Lodge

Panama

Op de San Blas-eilanden staan de Kuna Yala-stam centraal. Deze lodge wordt door één van de families gerund. Eenvoudige, maar knusse hutten op en langs het water. Het restaurant bevindt zich op het water. Terwijl u de zon ziet ondergaan, geniet u van lokale visgerechten. U heeft een 180 graden uitzicht over de zee, de mangrove en het eiland.

Locatie

Gelegen op een privé-eiland omringd door kleurrijke koraal, witte stranden en helderblauw zeewater. Er is dus genoeg te doen in de omgeving. Uitrusten in een hangmat, zwemmen en snorkelen, vissen, wandelen in het regenwoud of bezoek de Kuna-gemeenschap waar u alles leert over de rituelen en tradities van de Kuna Yala-stam.

 

De lodge is te bereiken per boot. U vliegt eerst van het vaste land naar de San Blas-eilanden en stapt daarna in een kleine boot.

Accommodatie

U verblijft in uw eigen privéhutje. Yandup Lodge is een kleinschalig resort met zes hutten op het water en vier hutten aan het strand. De hut waar u verblijft is rond, u heeft dus 360 graden uitzicht vanaf uw balkon. In de kamers staat een ruim bed met klamboe, ventilator, aangrenzende badkamer en op het balkon hangt een hangmat op u te wachten. Er is geen warm water beschikbaar in uw hut. Elektriciteit is beperkt aanwezig en beschikbaar op gezette tijden. In het restaurant is er een mogelijkheid om elektronica op te laden. Er is geen Wifi beschikbaar.

 

Alle maaltijden zijn in dit resort inbegrepen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Tours
Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën