Bouwstenen Panama

Wij kennen Panama uit eigen ervaring en zijn verrast door de veelzijdigheid van het land. De metropool Panama-City met het oude en nieuwe deel ontdekken, de natuur intrekken, relaxen op tropische eilanden, actief bezig zijn, oude stammen bezoeken; het kan allemaal in Panama.  We hebben diverse bouwstenen door Panama samengesteld, die u met onze hulp aan elkaar kunt koppelen. Wilt u de reis net iets anders? Geen punt. Kijkt u ook bij rondreizen Panama, dat zijn meer complete reizen door het hele land, ook daar kunt u ideeën opdoen. We bieden individuele reizen aan, u reist dus met uw eigen gezelschap. Het vervoer is met een transfers én u kunt ook zelf rijden tijdens een bouwsteen Panama. Een selfdrive is een goede manier om Panama te verkennen. Wij helpen u graag op weg uw eigen reis samen te stellen met onze bouwstenen Panama.

Panama-Panama-City-skyline-overdag
Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Panama City verkennen

Verken het oude maar gerestaureerde centrum van Panama City en ga vervolgens naar het moderne deel. Panama is natuurlijk bekend vanwege het Panamakanaal. U maakt een boottocht door het kanaal.

€ 510,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Uitzichten over de plantages bij Boquete - Panama
Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Actief in Boquete

Boquete is een berggebied in het noorden van Panama. Ideaal om te wandelen. Maar ook meer actie is mogelijk door te gaan ziplinen en raften.

€ 540,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Panama-Bocas-del-Toro-Careneros-eiland2
Panama
5 dagen

Bouwsteen Panama: Eilandhoppen bij Bocas del Toro

Tropische eilanden voor de kust van Panama bij de Bocas del Toro archipel. U verblijft op de eilanden Colon en Isla Bastimentos. Genieten van de onderwaterwereld.

€ 715,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Panama-Valle-de-Anton-vlinder
Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Hiken rond El Valle de Anton

El Valle de Anton, mooi natuurgebied – Hike India Dormida en wildlife trail

€ 355,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Yandup-Island-Lodge---Dorpsbezoek-tour-Playon-Chico-5
Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Op bezoek bij de Kuna Yala

 

Ontmoet de bijzondere Kuna Yala op de San Blas eilanden. Zet uw snorkel op en ontdek de prachtige onderwaterwereld rondom de verschillende eilandjes en leer meer over de bijzondere gebruiken van de lokale bevolking.

€ 600,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Panama-Darien2
Panama
8 dagen

Bouwsteen Panama: Avontuurlijk Darién

Vertrek vanaf Panama City naar een zeer onontdekt gebied in het zuiden van Panama: Darién. Zes volle dagen in de natuur op zoek naar vogels. Daarna terug naar Panama City.

€ 2225,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Panama-Pearl-Island-snorkelen-2
Panama
4 dagen

Bouwsteen Panama: Pearl Islands

Panama City – vlucht naar Pearl Islands met stranden, wildlife en een mooie onderwaterwereld – vlucht terug naar Panama City.

€ 1040,- Prijsindicatie: p.p. bij 2 personen
Eva-profielfoto
Eva
Ik heb al diverse landen in Latijns-Amerika bezocht en de landen fascineren mij enorm. Mijn ervaringen deel ik graag met u!
Contact met Eva