Azuero Peninsula, Playa Venao, Villa Marina Lodge

Panama

Rustig gelegen aan een baai met donker zand.

Locatie

Zeer rustig gelegen in een baai met donker zand. Er zijn geen parasols en ligstoelen op het strand. Over het strand loopt u in ongeveer een kwartier naar het dorp Playa Venao. Over de weg loopt u er in ongeveer een half uur heen. Met de auto bent in vijf minuten al in het dorp. Playa Venao is een plek waar veel backpackers komen. Restaurants en winkels zijn er te vinden in Playa Venao.

Accommodatie

Op dit moment zijn er negen kamers, maar dit worden er 40! Er wordt een stukje verderop in de baai nog een appartementencomplex gebouwd. Pas één deel hiervan is klaar. Omdat het zo ruim opgezet is, heeft u geen last van bouwwerkzaamheden. De huidige negen kamers zijn ingericht met donkerhouten meubels. De meubels en kamers zijn wat verouderd en enigszins aangetast door het zout en het klimaat. Bij iedere kamer is een terras met twee stoelen en een hangmat met uitzicht op zee. Er zijn vijf kamers met een tweepersoonsbed en vier kamers met twee eenpersoonsbedden. In alle kamers is airconditioning, een ventilator, televisie en een kluisje. In de badkamer is warm water.

De kamers in het naastgelegen gebouw zijn groot en luxe. Er is een slaapkamer, een woonkamer, een balkon en een keuken. De nieuwe kamers worden verdeeld over drie gebouwen.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Zwembad
  • Wifi
  • Watersport zoals vissen, snorkelen en duiken is mogelijk.
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën