Boquete, Finca Lérida

Panama

Een verblijf in huisjes op een koffiefarm. Hier komt u om te genieten van de rust, de koffiefarm te bekijken, vogels te spotten en te wandelen.

Locatie

Twintig minuten vanaf Boquete, nog verder de bergen in. De weg is over het algemeen vrij goed, met af en toe een slecht stuk. Er zijn geen winkels en restaurants op loopafstand van de koffieplantage. Het handigst is om een huurauto te hebben en anders kunt u gebruik maken van de shuttlebus. Direct achter de kamers staan de koffiestruiken en daarachter begint het bos. Er zijn wandelingen uitgezet op het terrein. Het personeel geeft u graag een kaart. Dit stuk bos biedt bovendien goede mogelijkheden om vogels te spotten.

Accommodatie

Alle kamers beschikken over kabeltelevisie, een koffiezetapparaat, een regendouche met warm water, een föhn en een kluisje. Er is wifi.

 

Kamertypes:

  • 11 deluxe kamers. Met een tweepersoonsbed of twee losse bedden. Er kunnen maximaal vier personen in verblijven. Voor de deluxe kamers is een terras met twee stoelen en een hangmat. Deze kamers bevinden zich bij het oude huis in Noorse stijl.
  • 12 suites met een grotere zithoek en als extra een open haard binnen en buiten. Van de bank in de zithoek kan een extra bed gemaakt worden. In de badkamer is een jacuzzi en een separate douchecabine.
  • Historisch huis. Vrij groot, maar vanwege het nostalgische gevoel vaak ook door echtparen gehuurd. Het is net alsof u in een museum slaapt. Het huis is in 1922 gebouwd. Een aantal van de oude meubels staat er nog, oude boeken staan nog in de kast; maar de badkamer is modern. Beneden zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed plus een eenpersoonskamer. Er is een badkamer, keuken en woonkamer. Boven is nog een slaapkamer met twee twins en er is een badkamer. Het huis kan alleen in z’n geheel gehuurd worden.
  • 4 vintage kamers. Nabij het oude huis. Knus, met een terras voor de deur. Er zijn vintage kamers met een tweepersoonsbed en met twee eenpersoonsbedden. In de kamer staat een fauteuil. Deze kamers zijn iets kleiner dan de andere kamers, maar prima.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar met drankjes en snacks (open van donderdag tot en met zaterdag)
  • Wifi
  • Shuttlebus naar Boquete op gezette tijden
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën