terug naar overzicht

Bouwsteen Eilandhoppen bij Bocas del Toro

In het kort over Eilandhoppen bij Bocas del Toro

Bocas del Toro is een kleine archipel voor de kust van Panama. Echt zoals u zich een tropische voorstelt: blauwe zee, witte zandstranden met palmbomen.

Voor de kust leent de onderwaterwereld zich uitstekend om te snorkelen. Tijdens deze reis verblijft u op twee tropische eilandjes.

ac0457b3-b360-469b-af2d-59ae9b05f0cf

Route

Dag 1      Aankomst Bocas del Toro, Colón

Dag 2      Colón

Dag 3       Isla Bastimentos

Dag 4       Isla Bastimentos

Dag 5       Vertrek

041e13f0-0600-40a7-b554-fb58914ecd38

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Panama. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Ga op het vasteland de natuur in, trek naar de omgeving van Boquete

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij goede hotels geselecteerd, zie tabje Hotels.

 

Vervoer

Het vervoer op het eiland Colón gaat per taxi. Het vervoer is anders dan u bij Van Verre gewend bent. Het kwaliteitsniveau is wat lager; vaak staat er harde muziek aan in de auto. Maar u bent hier op de Caraïben! Het vervoer per boot is samen met andere reizigers.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat. Het is een privé reis, geen groepsreis.


De vluchten naar Panama

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.