terug naar overzicht

Bouwsteen Op weg van Jogyakarta naar Bali

In het kort over Op weg van Jogyakarta naar Bali

U begint deze reis over Centraal en Oost Java met een uitgebreid bezoek aan het gezellige Jogyakarta. Daarna 2 lange, maar boeiende ritten naar de magische Bromo vulkaan. Het afwisselende landschap, de vele plantages en een stop onderweg in Malang maken de route boeiend.

Na de zonsopgang bij het vulkanische landschap bij de Bromo, door naar een  gebied met veel plantages. Van Java steekt u vervolgens met de veerboot over naar Bali.

Indonesie-Java-kinderkoppie(10)

Route

Dag 1      Jogyakarta

Dag 2      Jogyakarta

Dag 3      Bromo

Dag 4      Kalibaru

Dag 5      Kalibaru

Dag 6      Naar Bali 

IMG_0559(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Indonesië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven dan passen wij dit voor u aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

DSC_0819(10)

Tips

  • Deze bouwsteen kan ook in omgekeerde volgorde
  • Maak een leuke fietstocht tijdens deze reis. Buiten de stad Jogyakarta kunt u door een landelijk gebied fietsen.
  • Als u minder tijd te besteden heeft, kunt u per trein van Jogyakarta naar Mojokerto reizen. In Mojokerto staat uw chauffeur te wachten om u naar de Bromo te brengen. U slaapt dan niet in Kediri en bespaart hiermee 1 dag. De treinreis is niet zo bijzonder als die van Bandung richting Jogyakarta.

Overige informatie

Accommodaties

Wij boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. We bieden een middenklasse en luxe categorie aan bij deze bouwsteen. In Kalibaru zijn geen luxe hotels. Daar is een sfeervol eenvoudig middenklasse hotel opgenomen. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. We bieden praktisch alle goede hotels aan. Zie ook tabje Hotels.

 

Vervoer

U heeft de beschikking over uw eigen privé-auto/busje met chauffeur, eventueel met gids. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privé reis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Indonesië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.